• Blueshadow86
    5.8k
    Nemoj mi se bahatiti ovdje i ironično me nazivati "pametnjakovićem". Pišeš na ovom forumu nebuloze čitavo vrijeme i nemam ti se živaca obraćati, ali sada hoću, tj. već jesam.
    I da, Ristovski ne pridonosi ničemu više. Već dugo je loš, trom, spor i nikakav. Žalosno je da ti to ne kapiraš, ali to je već tvoj problem.
  • Mr Anderson
    22.6k

Srećom se tebe ništa ne pita.
  • Jurki
    27.9k
    Frend to je satira, kao kakve bi ocjene dao da ocjenjuje članove uprave. — GaijiZG

Ok nek je satira, ali kaj se te kucketine tice nemam vise ni grama tolerancije ni na satiru ni na zajebanciju a ni na ozbiljnost kaj se Dinama tice.
  • mosad
    3.2k
    bravo i tebi. Iskreno piši ti dalje šta god hoćeš boli mene briga.Samo se nemoj se cudit kad pola foruma ima istu primjedbu na tvoj broj komentara i propitkiva dali si retardiran ili ne.
    Lp
  • GaijiZG
    2k

Ne pita se ni Jakira, pita se senatore koji su se postavili iznad kluba u najbitnijoj sezoni, ok Olivari?
  • Oluja
    7.5k
    Sve vas molim da ove sezone više ne upisujete bodove unaprijed protiv bilo koga. Mi smo jednostavno jad i bijeda s povremenim bljeskovima.
  • Mr Anderson
    22.6k

Odi tam religiju komentiraj, a ne nogomet.
  • Bruh
    1.3k
    Za Rijeku ne vjerujem da će držati tempo uz sav respekt njima — Maksim Maksimirski

Jedini zabijaju prek 2 gola po tekmi mi se mučimo da zabijemo jedan u HNLu kamoli 2... da nije Goda napravio onaj penal bili bi u još većoj krizi neg sad. A iduće kolo im je protiv Osijeka bez Miereza jer je danas dobio žuti. Hajduk nije u nikakvom naletu s ičim nit neš posebno igraju onaj 5:0 protiv Varaždina je bio ekstremno nerealan rezultat s obzirom na kaj su pokazali na terenu.
  • Vratite nam Istok
    672

Ne mogu se složiti s tobom. Pises kao da smo vec usli u zadnji krug prvenstva. Hajduk kad odigra s
    utakmice koje si naveo, uz Osijek, nema vise derbija, a mi imamo Osijek doma i Rujevicu. Ako budu ispred nas nakon sljedecih pet kola, sanse za titulu nam drastično padaju.
  • plavac173
    2.6k
    Hahah hladno se pola ljudi ovdje raspravlja i nazivaju jedni druge raznim pridjevima, samo skrolaj sad gore zadnjih 10ak min, nigdje nisam krsio nikakva pravila i to je to. Prestani shvacat sve tako ostro i da gledas ko koliko postova ima i lajkova, strasno.. Sto se mene tice mogu mi 0 lajkova stavit i 10 tisuca postova, ja sam ovdje zbog Dinama kojeg volim a ne jer volim forum kao forum i da se brinem o "statistici" na istom, sve to dok ne krsim nikakva pravila, za razliku od nekih ovdje ali necu se spustat na to.
  • Doktor Kunić
    7.2k
    MRSSSSSSSS — plavac173
    hqhqhqhqhq spikic — plavac173
    STA GLEDAS????? — plavac173
    Ajde probaj ponistit hahahahahaha — plavac173
    AJDJEJEJEJEJEJJEJEJEJEJE — plavac173
    Hahahahahahaha — plavac173
    SPIKIC DARIO — plavac173

Brate mili. Poanta je? Dalje mi se nije dalo :grin:
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Ako budu ispred nas nakon sljedecih pet kola, sanse za titulu nam drastično padaju. — Vratite nam Istok

To da, ako nanižu 4 ili 5 pobjeda onda su definitivno favoriti.
  • Jurki
    27.9k
    Sad smo i sa nadoknadom bod iza ajduka i dva iza Rijeke... super nema šta ako ne dobiju PAOK stvarno više nemam komentara. — Bruh

Gle kak sam i vec milijun puta rekel.. boli me kurac za konferencijsku ligu.
    Moze ovo i u nepopularna misljenja ali u ovoj situaciji ce trenercina sjebat sve..na kraju bumo ostali bez i jednog trofeja. Svakom utakmicom mi sebi zagorcavamo zivot.
    Trener si pa jebem ti mater narajcaj igrace da poginu na terenu pa taman da dobijemo 5 komada boli me kurac ali pogini.
    Ovaj beskrvni kurac od igre gledamo cijelu sezonu. Dokle?
    Za poneki bljesak? Rijeku smo trkacki pojeli i oni otisli u Osijek ko na izlet.
  • plavac173
    2.6k
    Ajd sad izvuci od nekog drugog sve za redom i vidi kako izgleda... Zbog cega ne spominjes ljude koji su vise komentirali od mene :lol:
  • Ero
    1.1k
    .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.