• Vratite nam Istok
    664
    Prestanite zivjet u iluziji, Petkovica nece vadit, barem ne prije 80. minute, a mozda i do kraja.
  • bbb medimurje
    5.3k
    Realno osijek smo 2 put ove sezone dobili na jedvite jade i golovima u nadoknadama
    Jednostavno zakonom velikih brojeva je danas za ocekivati kiks sam je pitanje dal remi ili poraz
  • Paggini
    99.4k

Pa mozda je veci problem sto nije imao kome dati tu loptu?
  • dzis
    1.7k
    Da nije bilo greske,nije to lose u obrani.Prema naprijed Petko koci,a jakir ga nema muda ostavit na klupi.

Nadam se barem Vidovicu I da se ne ceka predugo sa Brodicem ili Kuletom
  • Paggini
    99.4k
    Koja komedija vas čitati kad gubimo. Sad opet nevaljaju. A do jučer igramo finale KL u Poljskoj. — Endeavour

Tako je, ja mislim da igramo sjajno danas i svi danas valjaju!
  • striko
    4k
    Da je Pjaca bar doveden sad bi u miru gledao ostatak prvenstva
  • plavac173
    2.6k
    Osijek ce past poslije 60. min zbog kup utakmice di su im svi igrali svih 90... Na nama je hocemo li bit pametniji i bolji i tjt
  • San Lorenzo
    24.3k
    Poznavajući Jakira, prva izmjena će biti Ademi za Sučića.
  • Kaj je
    2k
    Halilovica unutra
  • Babangida
    160
    Slažem se da hoxha pokušava , ali jednostavno nemamo ništa od toga do sada, osim gola betisu to je skromno sve
  • rioda
    18.6k
    Ne vidim što ćemo dobiti s Vidovićem umjesto Hohxe? Još jednog igrača koji će se zabijati u sredinu u prostor koji je ionako već prepun igrača. Bolje Hohxa koji probija po krilu, samo nam fali netko na ubačaju/povratnoj zbog svima znanog razloga
  • Captain America
    20.4k
    Zamjene Špika za Kaneka i Brodić za trutinu odmah ako se misli danas 3 boda izvući. Ovako će se izvući neki bod jer je Osijek imao tešku utakmicu ovaj tjedan.
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Edit:ovo mi nikako ne ide u glavu Hoxha vazda probije prema liniji i ide niska lopta na prvu stativu a tamo NIKAD nikoga.Pa jbt pojavi se tu kad ide svaka — Praskaton

Tako je. Hoxha odradi svoj posao ali nema nikog na centaršutu. Onda je neznalicama kriv Hoxha. Jebote da je Gareth Bale u primeu isto bi učinio, probio bi i nabacio ali bi onda rulji bio kriv Bale jer nitko nije uletio.
  • Filip 91
    2.7k
    Nema zamjena, kakav klaun od trenera...
  • Bernard
    1.5k
    Nije bajno da ali ajmo pokušati preokrenuti, Broda i Špika nutra ajmo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.