• rioda
    10.3k
    Probaj povezati profil s prošlogodišnjom članskom (ako si bio član). Ako i ne dobiješ iskaznicu ovih dana, postoji šansa da će ti na profilu na ulaznice.hr biti vidljiva digitalna članska s barkodom koji ti treba
  • strumfich
    435
    da, meni je bila vidljiva clanska s barkodom na ulaznice.hr puno prije nego sto mi je dosla doma fizicka. trebali bi te aktivirati do utorka tak da si miran
  • Kepec
    7.2k
    30.3. (taj vikend) igramo na Poljudu. Vikend iza igramo doma protiv Istre. Ako mi te dvije utakmice ne pobjedimo u hendikepu biti ću razočaran.
    Znam da se svaki put mučimo na Poljudu, ali ovo kaj su oni i Istra danas pokazali je blagi amaterizam.
    Treba dobro analizirati ova njihova bacanja i iznuđivanje faulova, ne raditi glupe prekršaje i nasjedati na njihove igre, izdržati prvih 10ak minuta gdje su oni u naletu, a onda ih samljet.
  • wolfgang14
    2.9k
    Ne znam koliko vas zna za mr.Beasta sa youtube-a. Za one koji ne znaju, to je youtuber sa 250 milijuna subscribera i ima preko 100 milijuna pregleda po videu. Uglavnom u zadnjem videu je bio negdje u Hrvatskoj i...

Screenshot-20240302-201800-You-Tube.webp

vjerujem da će biti zanimljivo mlađim generacijama koji ga možda prate :lol:
  • Praskaton
    4.4k

Kupari,bivsi hotelski kompleks u Župi dubrovačkoj (kraj Dubrovnika)
  • NORTE
    19.7k
    Drago mi je da je postojala i druga lista i da smo ju uvjerljivo pobijedili na izborima.
    Poanta izbora i je višestranačje i biranje između više opcija.

Sad naša momčad treba nastaviti dinamovo proljeće i pobijediti kmečavce s istoka, strašno važnu utakmicu igramo sutra.
  • Dalmatinec
    657
    Kakva je atmosfera na Plavoj noći u Vukovaru? Ne vidim ništa snimki po instagramu. Krenulo je u 18.00
  • NitkoBitan
    31.4k
    Hestegovi na instacu gore... Nemres ih nac? :roll:
  • Izet Hajrović
    6.2k
    Opet igra nepostojeća, malo su nas prevarile ove pobjede pogotcima s 11 metara.
  • Crni86
    15.1k
    samo ne shvacam zasto se prije nije preuzeo rizik? Cemu kukavicluk? Onom igrom da se igra 5 dana nebi zabili gol. Pa daj onda kreni prije riskirat i stavi 3 napadaca i ajmo na sve ili nista.

Velika vecina prvih 11 se odmarala u kupu, e pa bolje bi mozda bilo da su igrale zamjene koje su i danas pokazale da grizu za razliku od nekih a to me najvise smeta. Pogotovo to ocekujem od onog koji nosi kapetansku traku a ne da simulira u 110. minuti a proso je covjeka. Jedite travu ostavite srce na terenu zapljeskat cu makar izgubili 5:0, ali opet takva nonsalantnost od svih u nekim trenutcima…neka se ugledaju na batija! Bati moj veliki naklon do poda i pljesak za danas.
  • Izet Hajrović
    6.2k
    Velika vecina prvih 11 se odmarala u kupuCrni86

Upravo to, da nisam slučajno negdje vidio da je umor opravdanje! Sve je bilo na našoj strani prije utakmice, Osijek je protiv Lokse igrao s prvih 11, a mi odmorili gotovo sve i onda tu dođemo bez ikakve energije, sramota.
  • Crni86
    15.1k
    nek se ugledaju na batija, teofil u 95. juriiiii ej covjek sa svojim godinama nosi sve u 95.. Halilovic i Kulen svakako puno vise sansi zasluzuju.

Ademi uopce uso u drugom poluvremenu? Svaka cast aki, ali jbga nejde vise…
  • Danko
    2.2k
    Zato smo i prošli betis jer stručnjak nije mogao ubaciti ademija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet