• plavac173
    2.6k
    Oznacio si onda krivu poruku al ok, naravno da ne zanima svakoga, zato nas hvala Bogu ima dosta ovdje
  • javolimtebejako
    2.5k
    sve snimke u smislu kompletne snimke svih utakmica ove sezone ili?
  • nemapredaje
    5.3k

Zamjenio sam citate :lol:
  • Paggini
    52.1k
    Bilo bi jebeno kad bi uzeli nekog poznatijeg stranog suca na pola sata, da pregleda sve famozne kontroverzne situacije - penal na Periću, na Špikiću i slično, kao i nedosuđeno za Hajduk, Dinamo i slično, pa da da svoj neovisni sud, evo to mi je palo na pamet, jasno mi je da nije izvedivo nikako, ali eto...

Jer sam siguran svakim svojim atomom da bi pregledao sve, potvrdio 85% kao ispravno dosuđeno, 5% kao li - la i 10% kao krivo dosuđeno. I šta dobijemo? Suđenje jednako kao svugdje.
  • sport
    4.7k
    I dalje mislim da mute vodu jer žele nešto ušičariti u mutnoj vodi..Da su oni dobili Varaždin a mi i Rijeka odigrali X,ništa od ovoga se ne bi dogodilo.Kad sam odlazio sa tekeme u nedjelju odmah sam rekao sinu da će biti pizdarija jer će ovi u Splitu podivljati jer im izmiče naslov.Nismo morali dugo čekati.Idu na sve(naslov) ili ništa(raspad sustava) i ne biraju sredstva kako opstati jer znaju da nakon ove sezone za njih nema sutra.Uz sve to dinamova obitelj je sve veća,jača i bučnija.
  • plavac173
    2.6k
    sve snimke u smislu kompletne snimke svih utakmica ove sezone ili?javolimtebejako

Ne, ove snimke di je se javljala VAR soba:

02304ed9-5eff-470d-aeb2-7d1ca2ccc007.jpg
  • Time
    1.3k

Pa mogao bi sletit koju kilu :lol:
    Mi cemo se sprdat sa ovim komentarom dok bi neki na ovakav komentar pisali o kradi sto im igrac(po njima bog) ima visak kila
  • NitkoBitan
    27.1k
    Imamo suce koji su navijaci Dinama, nista nevideno :lol:

• Noel
    12.2k
    Čekamo vijesti iz sjeverne koreje u 15:00
    da hajduk stane u obranu Frana Brodića.
  • Mali Zeus
    17.4k
    "Bel otvoreno vrijeđa igrača Dinama!!"

said nijedan medij ever.
  • Kepec
    7.2k
    Gledam malo ove videe koje je ovaj pustio u javnost.
    Dobrih 40ak% videa je s Dinamovih utakmica, ali to ipak nije ono kaj me zainteresiralo u ovom svemu.

Pogledao sam opet video od Eduarda i zanimljivo je sljedeće:
    12. kolo Hajduk-Osijek, Šarlijina ruka na Miereza koji ide sam na golmana. Situacije uopće nema na ovim videima.
    14. kolo Hajduk-Rudeš, dva potencijalna kaznena udarca za Rudeš nema na tim folderima.
    21. kolo Osijek-Hajduk, na videima su 3 situacije, 2 regularna gola te onaj poništeni Osijeka zbog ruke, a Mikanovićevog lakta u glavu Jurišića i Uremovićevog povlačenja Miereza u 16 metara Hajduka pogađate, nema.
  • Mali Zeus
    17.4k
    To znači da se te situacije nisu ni provjeravale u VAR sobi što je Eduardo mislim i napisao u videu.
  • Noel
    12.2k

Naravno,smišljena akcija kojom se neupućeni ljudi poput nekog strikana Ante iz sela kod podstrane koji nema pristup sadržaju nego čita slobodnu Dalmaciju dobi dojam da suci kradu ajduk i da zato ajduk nije prvak. Nije problem strikan Ante iz čičića donjeg nego 98% navijača žgadije koji isto padaju na te fore. Svi su bolesni majkemi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.