Ovako nešto može napisati samo osoba koja nije (ili ne želi biti) upoznata s borbom za statut ili je, vjerojatnije, upoznata, ali želi diskreditirati izbore i sam status koji smo izborili. — Paggini
Oni koji nisu kurcem mrdnuli kako bi se u Dinamu promjienilo bilo što sad umanjuju ono što je u godinu dana uspjelo našim dečkima u skupštini i I.O.iako su bili u manjini. — sport
Oni koji nisu kurcem mrdnuli kako bi se u Dinamu promjienilo bilo što sad umanjuju ono što je u godinu dana uspjelo našim dečkima u skupštini i I.O.iako su bili u manjini — sport
dalje ne ide na tekme zbog nekog svog inata. — Mali Zeus
Jedan dio mene i dalje strahuje za malverzaciju ovog online nacina glasanja. A siguran sam da ce lista dinamovo proljece dobiti barem 8 tisuca glasova.
Ukoliko izadu rezultati i pise da je ta lista dobila recimo 4 000 glasova, postoji li mogucnost da se vidi tko je glasao. Ne toliko za druge, nego bih cisto volio vidjeti kome je pridodan moj glas.
Mislim mozda zvuci suludo i mozda nije u skladu demokracije, ali kod ovog nacina glasanja ne postoji totalna anonimnost, sigurno netko negdje moze to provjeriti. — jedan u nizu
Who the fuck is Ivan Mlinarić?! — scooniepenn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.