• rioda
    8.7k
    Slažem se, i ja sam to prije napisao, ali me ova njihova izvanredna vijest potaknula da im poželim ispadanje još danas
  • NitkoBitan
    27.1k
    Imaju snimku ("procurila") iz VAR sobe sa utakmice Dinamo-Rijeka. Zar nije to protuzakonito? Kaj rade nadlezne sluzbe...
  • Doktor Kunić
    4.9k
    Ja ću samo reć da mi je prvi put kao Dinamovcu neugodno u ime hajdukovaca. Pa ovo je sramota svjetska. Ukoliko zona priprema neki post na ovu temu, ovo će izgorit.

S druge strane, ovome treba stat na kraj. Uvest zabranu prigovora i razgovora o sucima. Ovo više nije normalno, nakon svake tekme pokreću se trzavice i pitanja, sudci nisu bajni ali ovi mediji ih još više ubijaju i srozavaju im samopouzdanje. Možemo očekivat nakon svakog kiksa nove runde prigovora. Ovi dolje su teški očaj, napustite tu ligu više i stjerajte se u 5 pm, i ovo malo dobrog nogometa što nam je ostalo u ligi nam VI uništavate.
  • Juznjak
    4.2k

Tko ima? Odakle sad to?
  • reziser
    7.5k
    Ove priče o napuštanju lige,znamo da je nemoguće.
    Zabrana prigovora sucima postoji,kazne su mizerne.
    Komentiranje klubova na odluke suca su također zabranjene,a kazne opet minimalne.
    Zlo svega su MEDIJI, koji šire zlo i netrpeljivost među svima,samo da bi zaradili koji klik.
    Znamo da su "novinari" većinom propali studenti iz Dalmacije...
  • superhik
    12k
    Hajduk. Netko im je dostavio audio zapis iz VAR sobe
  • dmil
    721
    da mu postoji konkurencija u Hrvatskoj Croatel bi se mogao oprostiti sa snimanjem HNL iduće sezone, pogotovo ako je procurila i VAR komunikacija s utakmice Dinamo - Rijeka
  • Captain America
    20.4k
    Ovaj sociopat što pušta snimke se pretprošlo ljeto dan prije superkupa hvalio kako ima čovjeka koji prati Pajača i objavio slike dok "nije bio na dužnosti" :monkey:
  • veselko tenžera
    4.3k
    Odličan komentar na 24sata - voda došla do grla pa su se počeli i na ispravne odluke žaliti.

Da sam Bruno Marić, odgovorio bih s 5 riječi - sve VAR odluke su ispravne.
    Ni slova više.

Inače, nek svatko tko ijednom pomisli kako bi bilo dobro da su ova magarad u utrci za naslov memorira ovaj medijski i ini teror nad zdravim razumom koji ovi provode.
  • kibic
    1.2k
    To misliš na taj FB profil Dnevnik nervoznog?
  • Jurki
    17.4k
    Ja ću samo reć da mi je prvi put kao Dinamovcu neugodno u ime hajdukovaca. Pa ovo je sramota svjetskaDoktor Kunić

Mene nije sram. Neka samo pisu objavljuju snimke. Sigurno bu to na pozitivan nacin odjeknulo kod svih klubova a bome i igraca.
    Svima je vec pun kurac tovara.. i nebi me cudilo da od danas pa do kraja prvenstva svi klubovi igraju protiv njih ko da im zivot ovisi o toj utakmici.
    Nitko ne voli pickice koje placu po medijima i kukaju kako ih se krade i ne dozvoljava da budu prvaci.
    Zelim im od srca da se ugase, da bankrotiraju da ih vise nikad ne gledamo i ne slusamo.
    Kme kme žgadijo blitvarska
  • NVKOD
    5.2k
    Snimka-zaslona-2024-02-27-173943.png

Pametnome dosta.

Bez obzira kako završilo, treba ih kazniti radi objavljivanja cjelovite snimke iz VAR sobe bez ikakve dozvole.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Srpski spužva bob: Sunđer Bob Kockalone

Tovarski spužva bob: Spužva Bob Kmečalone
  • Time
    1.3k
    Tek sam sad vidio za ispuhane lopte,stjepan badrov je momak iz mog grada,veliki dinamovac i dobar covjek.Komunisti sa juga su mu izgleda isprali mozak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.