• Eduardo
    24.5k
    dovoljno je i ova :smile:
  • Bruh
    1.1k
    Sezona je ovim potezom neregularna. Tko će sad htjet sudit prva 3 kluba? Kad će se baš svaki faul gledati pod povećalom...
  • NitkoBitan
    27.1k
    U slučaju da netko ima zapisane sve greške u korist Hajduka nek piše u inbox.Eduardo

2. zuti Dabri na utakmici Varazdin-Hajduk, 52. minuta.

*Naknadno sam vidio u inbox...
  • Mandelinho
    682
    Stvar je treće situacije što su povlačili liniju od krivog igrača, odnosno br. 25 Boršić, a iz onog "navijačkog" kadra se vidi da je br. 26 Jelenić ipak bio bliže svom golmanu. Znači, ako sam dobro skužio (ispravite me) problem ispada da je VAR odluku donio krivo povučenim linijama?
  • dzgkt
    214
    Ima i slika iz drugog kuta, netko je ranije napisao da suci imaju pristup i toj kameri tako da su sve mogli vidjet. Također na toj slici se vidi da je igrač Hajduka u zaleđu. Minimalno, ali je zaleđe. Ovdje imaju te snimke Link
  • NORTE
    16.2k
    U slučaju da netko ima zapisane sve greške u korist Hajduka nek piše u inbox. Kad kažem zapisane mislim na to da ima zabilježeno o kojoj tekmi i kojoj minuti se radi.Eduardo
    Za to postoji i tema
    https://www.zonadinamo.com/discussion/220/kme%C4%8Dimetar-war-zona-dinamo
  • Sunja86
    1.3k
    Kada će audio snimka od prošle godine i derbija na Maksimiru (4-1) na 0-0 poništen čisti gol Špikiću liniju krivo povuklu na Petkovića koji ne sudjeluje ni približno toj akciji, i sada zamislite da je se to njima desilo koje bi to tek kmečanje bilo......
    Ljigavci obični
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Stvar je treće situacije što su povlačili liniju od krivog igrača, odnosno br. 25 Boršić, a iz onog "navijačkog" kadra se vidi da je br. 26 Jelenić ipak bio bliže svom golmanu. Znači, ako sam dobro skužio (ispravite me) problem ispada da je VAR odluku donio krivo povučenim linijama?Mandelinho

https://youtu.be/Hl-N6JNyW8E?si=X2dLd93Og06LzmEh

Sve je čisto, sve je jasno iz kojeg god kuta pogledali.

Zaleđe, malo, ali jasno...čak i iz te navijačke perspektive.
  • Eduardo
    24.5k
    malo je to, zabilježene su svega 3-4 situacije. Ima tu puno više materijala.
  • San Lorenzo
    19.5k
    Oni su tip ljudi koje ne zoveš na obiteljska okupljanja jer znaš da će se napit, radit probleme i biti neugodni prema svima ostalima.
  • nwankwo646
    579
    Ima li video Ivanovićevog starta za potencijalni drugi žuti?
    Ako ih suci kradu nije mi jasno zašto su onda za ruku Bernauera dosudili penal???
  • Praskaton
    4.4k
    Definitivno se ne treba raspravljat s njima nego napravit kompilaciju grešaka u njihovu korist.Ima materijala itekako,i to samo ove sezone

Meni je jako sumnjiva ruka Dabre,cini mi se da ga uopce nije dotaknuo volio bih to vidit pobliže
  • plavac173
    2.6k
    U slučaju da netko ima zapisane sve greške u korist Hajduka nek piše u inbox. Kad kažem zapisane mislim na to da ima zabilježeno o kojoj tekmi i kojoj minuti se radi.Eduardo

I taj post zone svi trebaju dijeliti!
  • reziser
    7.5k
    Ovo mi se sve čini kao pravdanje loših rezultata i bacanje prašine u oči navijačima za svoj neuspjeh koji je očigledan
    Standardno okrivljavanje svih oko sebe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.