• reziser
    7.5k
    zaleđe ko kuća...broja 25.....
  • Paggini
    52.9k

Hm, a moguće da sam ja u krivu, ali šta nije da se VAR aktivira ako postoji potencijalno odluka za pregled glavnom sucu? Sad stvarno više jebeno ne znam
  • Efes Pilsen
    11.4k
    I sad ce glumit zrtvu.. jer ce posljedica sigurno biti za ovo.. po zakonu GDPR bi trebali ostat bez gaca, ali ovdje ce dobit neku kaznicu HNSa i onda bit zrtve borbe protiv "nepravde"
  • db-izbjeglica
    17.8k
    Doslovno imam dojam da ovo namjerno rade kako bi ih kaznili pa da imaju zbog čega plakati i kmečati da im se ukralo nešto...
  • Markelo
    3.4k
    Čime se sve jedan klub bavi, mamma mia. Ako ovi šabani završe ispred nas u prvenstvu, skačem sa Hendrixovog mosta sa utezima na nogama
  • Jurki
    17.7k
    Pricam s kolegom na poslu, koji je inace mutavi tovar. Pitam ga kaj se ovi tvoji zale na cisti ofsajd?
    Da je ofsajd cist ko suza.. veli on meni na to.. si cul kaj se spominaju i var sobi? Znaci nije bitno kaj je dokazana cinjenica vec kaj se suci spominaju u var sobi. :rofl:
    Jebem te zivote pa kaj je z mozgom?
  • Keyser Soze
    13.9k
    Evo pogledao, sami su si pucali u nogu, sve je čisto i lijepo objašnjeno.
  • reziser
    7.5k
    traze pojasnjenje od kustića i brune marica
  • Mlađi referent
    13k
    šta nije da se VAR aktivira ako postoji potencijalno odluka za pregled glavnom sucu?Paggini

Da, VAR se tad javlja u potrazi za nepobitnim dokazom. Ako se on ne može pronaći, jednostavno ostaje ono kaj je suđeno jer nemaš na temelju čega to poništiti. Ovdje je pronađeno i dakle kmečanje tovara nije suludo, nego je običan primitivizam
  • Ludovic IX
    8.8k
    Što var suci kažu kod ofsside-a? Nakon onog ds ne vide ništa?
  • Captain America
    20.4k
    Doslovno imam dojam da ovo namjerno rade kako bi ih kaznili pa da imaju zbog čega plakati i kmečati da im se ukralo nešto...db-izbjeglica

Sada imaju opravdanje kod svake 50-50 situacije da se odluke donose na njihovu štetu kao osveta za puštanje snimki. Šarliji se više ni igranje rukom neće suditi, a kamoli dati žuti.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Sporan im je i penal di je lopta udarila lika u ruku s leđa.
  • plavac173
    2.6k
    Hahahahahahahhahahahaha samo cu to napisati
  • reziser
    7.5k
    pa im ti sad sudi....nevjerojatan pritisak, i nebih volio biti u kozi tim sucima....

vec danas ce se to vidjeti, skakanje na svaku odluku, prigovaranje, seciranje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.