• rioda
    8.7k
    Od svega je najskandaloznija izjava nekog od sudaca na početku videa da "Hajduk mora ovdje dat gol"
  • dzis
    1.1k
    Kakvi jadnici.Dojma sam da Karlogan jako visi i to ovisi jako o ishodima protiv Varazdina i Istre.

Volio bi da danas vec pokleknu Ali promjena trenera nije dobra stvar za nas I HNL
  • sport
    4.8k
    Istra na poljudu i Gorica u Gorici su za njih utakmice istine.
  • dzis
    1.1k
    Ako netko ima problema sa stolicom,me treba vam dokrot strucne prakse..samo sportnet forum tema hajduk

Odem svako jutro da me potjera…
  • kibic
    1.2k
    Urlam u sebi jbt :rofl:
  • kibic
    1.2k

Ofenzivu ste oduvijek smatrali portalom koji ne živi od senzacionalizma pa tako ni ovoga puta nije bilo te namjere, već samo brzi prijenos informacija koje smo dobili od HNL suca.

Ne, ma ranil bum se :rofl:
  • Mali Zeus
    17.6k
    Ne, ma ranil bum se :rofl:kibic

Gle, oni su uz večernji jedini spomenuli da je snimka izrezana.
  • Muka
    357
    Ček, nitko ne postavlja pitanje kako, od koga i zašto je ta snimka procuril i zašto je odrezana? Tko ima pristup tim snimkama? Zna se dobro koja je nakana ovoga. Ovo je jako opasno jer magarčići očigledno kako nemogu igrom do bodova već se služe propagandom u maniru Aleksandra Vučića. Bijednici.
  • NB86
    16.8k
    Priprema se teren za buduce suđenje
  • DiddyGuela
    3.6k
    Strasno kakvim se metodama tovari sluze. Ovo je tako jadno i nisko. Sta oni stvarno misle da smo svi mi ostali navijaci bas tako glupi.
  • rioda
    8.7k
    Ma ovaj kup je došao ko naručen da pobijede Varaždin i malo se smire, taman da Karoglan ostane siguran u sedlu još par kola
  • Mali Zeus
    17.6k
    Volio bih čuti audio snimku iz VAR sobe s utakmice Osijek - Hajduk.
  • kibic
    1.2k
    Stari moj, prvo pravilo novinarstva je provjera izvora. Naci to zna svaki student koji je imal za napisat neki seminarski rad.

Drugo, pričekati da sve informacije izađu jer potencijalno stvaraš huškanje i radiš hajku.

Znam da zvuči nerealno za hrvatsko novinarstvo i da su to možda previsoki standardi za novinare, ali objavit tak nekaj bez da malo mučneš glavom i pogledaš kaj objavljuješ, to je senzacionalizam. Isprike poslije su tu sa da si oni gase vatru jer vide da su u svojem poslu zajebali. I to osnove osnova novinarstva. A znaju da im niko nikaj nemre teškom tužbom priprijetit neg bu sam išlo pisanje onih tipičnih i već standarnih članaka s naslovom tipa "Odgovor na prigovor il ispravak netočnog navoda".
  • NitkoBitan
    27.1k
    Oni prave skandal od toga da suci u VAR sobi nisu mogli iz onog kuta vidjet potpun polozaj Varazdinovog igraca? Pa doslovno nitko nije vidio. Jedino ispravno je to kaj su dosudili na temelju videnog a tovari i HNS nek se pozale Varazdinu na nedovoljno kamera na stadionu.

Btw. izasla je i snimka/slika iz drugog kuta sa tribine, minimalno zalede je bilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.