Znam da zvuči nerealno za hrvatsko novinarstvo i da su to možda previsoki standardi za novinare, ali objavit tak nekaj bez da malo mučneš glavom i pogledaš kaj objavljuješ, to je senzacionalizam. Isprike poslije su to sam kaj si oni gase vatru jer vide da su u svojem poslu zajebali. I to osnove osnova novinarstva. A znaju da im niko nikaj nemre teškom tužbom priprijetit neg bu sam išlo pisanje onih tipičnih i već standarnih "Odgovor na prigovor il ispravak netočnog navoda". — kibic
Ček, nitko ne postavlja pitanje kako, od koga i zašto je ta snimka procuril i zašto je odrezana? Tko ima pristup tim snimkama? — Muka
Oni prave skandal od toga da suci u VAR sobi nisu mogli iz onog kuta vidjet potpun polozaj Varazdinovog igraca? Pa doslovno nitko nije vidio. Jedino ispravno je to kaj su dosudili na temelju videnog a tovari i HNS nek se pozale Varazdinu na nedovoljno kamera na stadionu.
Btw. izasla je i snimka/slika iz drugog kuta sa tribine, minimalno zalede je bilo. — NitkoBitan
Znači, dokazano je zaleđe... — db-izbjeglica
Snimka je svoje ucinila, — Efes Pilsen
Netko iz Croatela daje snimke van u javnost i to nekim bezveznim fb stranicama. — Jurki
Gazda Croatela je tovar tako da samo treba zbrojiti 2 i 2. — Captain America
U 3 je Hajduk najavio nekakve ''izvanredne vijesti'' na svom kanalu što god to značilo. — Maksim Maksimirski
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.