• dinamo u srcu
    3k
    Imaju kao neki službeni forum udruge NH. Koliko sam čuo na tom forumu se strogo drže jednoumlja. Nema slobodnog mišljenja — Mr Anderson

Mislim da moras bit clan hajduka da bi se mogao ulogirat u forum, tako sam barem cuo od svog frenda koji je hajdukovac.
  • Jurki
    27.9k
    Ne kuzim dal su tolko nadrogirani dole i da im je droga pojela mozak pa su tolko mutavi. Znaci lovis rezultat, napadas, Varazdin je bil zreli da primi drugi gol i kaj ovi retardirani narkomani na jugu naprave..
    2 bakljade, 2 veca prekida di je ubijena utakmica i Varazdin dolazi do zraka i privede mirno utakmicu kraju.
    Od negde tam 70 i neke minute se uopce nije igralo.
    I njima na kraju krive lopte umjesto da prstom upru u "najluđe navijace na svitu".. koji skup debila.
  • Infinity
    21.6k
    Nagledao sam se utakmica u kojima je Torcida spasila protivnike. Toliko puta sam u kafani slusao od njihovih navijaca da ovima je*u mater, pa i da u nekom opustenom razgovoru kad se ne gleda utakmica i nisu nabrijani kazu da je Torcida kriva sto nisu dobili neke utakmice.

Osjecaj za stanje na terenu im je ravan nuli.
  • Paggini
    101k
    Torcida je odavno sebi svrha
  • nemapredaje
    6.9k

Njima je:

1. Torcida
    2. Mržnja prema Dinamu
    3. Ljubav prema Hajduku
  • Jurki
    27.9k
    Njima je:

1. Torcida
    2. Mržnja prema Dinamu
    3. Ljubav prema Hajduku
    — nemapredaje

Na 3. mjesto bi stavil prije mrznju prema Rijeci i Osijeku, zraku koji udišu
    4. Kmečanje pa onda ostalo
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Odavno Hajduk postoji zbog Torcide, a ne Torcida zbog Hajduka... Proljeće je 2022., igra se derbi na Poljudu, 20. sekunda utakmice Lukas Grgić s nekim našim u duelu nakon čega lopta odlazi u out... Lukas Grgić maše rukama prema publici i diže ih na noge... Ej, u 20. sekundi... Tko je tu došao koga gledati i podržati ti njih ili oni tebe? Osim ako "najbolja atmosfera na svitu" nije bila ugašena u 20. sekundi...
  • Bruh
    1.3k
    Pustili su im audiosnimku sudaca tokom poništenog gola... očito samo tovari mogu dobiti takve snimke zašto ne bi i mi dobili za gaženje RPG-a i ostali klubovi za sve kaj su im sjebali ove sezone.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Pustili su im audiosnimku sudaca tokom poništenog gola... očito samo tovari mogu dobiti takve snimke zašto ne bi i mi dobili za gaženje RPG-a i ostali klubovi za sve kaj su im sjebali ove sezone. — Bruh

Vrti se i snimka di netko urla prije gola Varaždina faul faul, naravno radi se o četvrtom sucu navodno.
  • Bruh
    1.3k
    ma ovo sve postaje smiješno čuj procurilo pa nađi tko je i daj mu otkaz nemre on birat kaj će pustit kaj neće ak se ne varam ovo se već dogodilo jednom isto za hajduk...
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Mali Zeus ma ovo sve postaje smiješno čuj procurilo pa nađi tko je i daj mu otkaz nemre on birat kaj će pustit kaj neće ak se ne varam ovo se već dogodilo jednom isto za hajduk... — Bruh

ovaj dio mi je super:

Nakon još nekoliko rečenica je ipak javio Franu Joviću da je zaleđe i gol Hajduka je poništen.

Nekoliko rečenica više manje i nije važno što je rečeno u tih nekoliko rečenica.
  • nemapredaje
    6.9k

To je isto kao i da je netko s tribine vikao.

Mišljenje četvrtog sudca za odluke na terenu nema nikakvu težinu.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Mišljenje četvrtog sudca za odluke na terenu nema nikakvu težinu. — nemapredaje

Ne samo to, nego kaj je četvrtog suca netko snimao na audio da se dere faul. Mislim sve zvuči suludo imaju neku snimku di netko viče faul i to je navodno četvrti sudac koji je tam da smiruje trenere i igrače i pokazuje zamjene.
  • nemapredaje
    6.9k

Di uopće čitate/slušate te izdrkotine?
  • Mali Zeus
    22.2k
    Di uopće čitate/slušate te izdrkotine? — nemapredaje

Naletio. :D
bold
italic
underline
strike
code