• striko
    2.2k

Ako mi sutra dobijemo Rijeku, Hajduk će unatoč kiksu biti u boljoj poziciji nego prošlo kolo. Je da smo i mi za vratom ali su smanjili bod za liderom.
  • serbus
    5.1k

Jebiga hoće to kad traju jedno kolo u Europi a za Paok nisu skupili muda....
  • Jurki
    17.6k
    Ako mi sutra dobijemo Rijeku, Hajduk će unatoč kiksu biti u boljoj poziciji nego prošlo kolo. Je da smo i mi za vratom ali su smanjili bod za liderom.striko

Ako mi sutra dobijemo Rijeku.. pobjednik vikenda je Dinamo..
  • plavac173
    2.6k
    Kako ce bit u boljoj? Pobjedom u zaostaloj utakmici protiv Varazdina na Maksimiru mi preskacemo hajduk i oni padaju na 3. mjesto.
  • jedan u nizu
    13.7k
    Ako nas je ova sezona icemu naucila, to je da ne upisujemo bodove iz zaostalih utakmica unaprijed!
  • Krizy
    57.8k
    Sve je bilo spremno za proslavu naslova u Splitu, ali protivnici su našli lijek za najjači Hajduk u povijesti.
    IMG-20240224-WA0028.jpg
  • Sajla
    9.3k
    sve je to na dugom štapu i nemamo pravo upisivati bodove unaprijed, ali mi na forumu smijemo računati što bi bilo kad bi bilo. a ta matematika govori da s pobjedama protiv Rijeke i u zaostaloj utakmici s Varaždinom imamo bod više od tovara, a isto bodova kao Rijeka uz bolji međusobni omjer. a to znači titulu. naravno, sve je to teorija, ali potvrđuje da je sve u našim rukama i govori koliko su skupi bili kiksevi s Loksom.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Bilo je na desetine videa Betisovih simpatizera u Zagrebu. Tovari su jedina navijacka skupina koja bez imalo srama kaci te oduzete transove po tribini. Tezina tih transova ekvivalentna engleskim koji se vjesaju po kaficima...

Zele ispast baje a samo se sramote.
  • Kaj je
    1.4k
    Gledam sad sažetak tekme, Brekalo je poprimio sve tovarske osobine, onako smećarski se na kraju tekme unosi Joviću u facu i čudi kako je "već" kraj tekme
  • striko
    2.2k
    jedan u nizu je sve objasnio. Nemam sto nadodati
  • plavac173
    2.6k
    Oznaci poruku, ne znam kojom logikom ce hajduk bit u prednosti u odnosu na proslo kolo sa danasnjim kiksom
  • rioda
    8.7k
    Ima netko situaciju kad je Šarlija ulovio loptu?
  • striko
    2.2k
    Smanjit ce zaostatak ako Rijeka izgubi sto sam i napisao. A ja necu vise ni protiv Rudeša upisat bod unaprijed a ne sva 3.
  • Zagi
    9.9k
    Da ga j** , tamo imaju hitan kurs za pritisak na suce koji moraš proći uz liječnički.
    Nema drugog objašnjenja kako baš svi postanu fetivi tovari nakon jednog poluvremena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.