• plavac173
    2.6k
    AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Nisam gledao zadnjih 15minuta od stresa, tek upalio internet
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Pukšar je iz Jaske i nikad se javno nije deklarirao kao navijač nekog kluba. Poznato je da je simpatizirao Varteks/Varaždin, a prilikom gostovanja njega i Ljubića u podcastu Inkubator čini mi se(2021.god mislim), na pitanje njemu i Ljubiću za koga navijaju spomenuo je da mu je Dinamo sve draži
  • Krizy
    77k
    Brekalo radi razliku, danas je Dinamu donio dva boda s promašajem stopostotne šanse dvije minute prije gola Varaždina, a onda još jednim promašajem pri rezultatu 1:1
  • Noel
    25.7k

Mislio sam da samo ja imam tu bolest. Fala.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ukralo pokralo!
  • SAS1987
    21k
    Sad moja najdraza vikend aktivnost, čitanje postova s tovarnet foruma od 8 ujutro i polagano i postepeno topljenje i gušenje u muci — Paggini

Long story short... Ukralo, pokralo, titulu nam uzelo :lol:
  • Markelo
    4.2k
    Brekalo došao napucat svoju statistiku, hebe se njemu za pobjedu ako se on tu nije ugradio
  • dinamozivivjecno
    3.6k
    ima netko link od njihovog foruma?
  • Orc123
    17.5k
    Koliko zuci proliveno na Hoxhu koji je btw jedno 10 puta jeftiniji igrac od Brekala, a gledao Brekala danas...toliko zuji a malo meda daje. Ako takva igracina ne radi razliku protiv Varazdina kako bi onda u Fiorentini. Jbt Ivanusec je za njega Messi!
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Ovo je dio sezone u kojem Hajduk ima onaj lakši raspored, čak su računali 6 od 6 pobjeda a mi imamo najteži raspored to jest Rijeku i Osijek vani. Ne bi bila tragedija biti tu negdje u egalu do trenutka kada Hajduku bude slijedio teži raspored.
  • DiddyGuela
    7.1k

Ja doslovno radim ovo svaki put kad se proseru. Ima bisera, mogao bi knjigu napisat.
  • SAS1987
    21k
    nije forum ali je fino gledati tovariju kako se svađa.. fb grupa "Doli udruga nas Hajduk" :lol:
  • sport
    6.2k
    Tko jebe tovare,lijepo se smiriti,odmoriti,sutra navijati kao nikada i dečki na terenu uzeti 3 boda.
  • jedan u nizu
    20.2k
    dobit ce hajduk 2-0 a zabit ce prvi gol do kraja prvog poluvremena, uvijek isto bude.. — plavac173

Samo da ne uvaljaju sad glupi krumpir do kraja poluvremena — plavac173

Dat ce ga do kraja pol — plavac173

Sve receno, bas dosta utakmica su dobili 'na misice' i uzasnom igrom, to traje par mjeseci. I da, malo je glupo ocekivati neki kiks danas ako Varazdin ostane na ovom zabijenom golu samo, a vjerovatno ce se povuci jer ne pada im na pamet napadat sad dok vode. Mirisem sugavi gol hajduka i onda drugi za preokret. Repriza svaki put. — plavac173

To je to od nadanja za kiks — plavac173

I sad nek mi neko objasni kako je moguce da se uvijek izvuku ovako? Na koju foru? Jel Bog navija za njih? Ovo ulazi u rubriku vjerovati ili ne — plavac173

Sad ce kao na traci golovi, 2. u roku 7min — plavac173

Sad ce nas Nostradamus opet reci kako je od pocetka imao osjecaj da ce Varazdin skinuti koji bod Hajduku :)
    Sorry plavac, ali bas svaku temu sa nekom tekmom mi upadnes u oci sa 1000 ovakvih komentara, pa te moram istaknuti :)
  • Paggini
    101k

Da da hahaha, neki pacijenti tamo su mi se omilili jako
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention