• Boycie
    2.8k
    Radi se samo o preseransu tik tok balavurdije i onih koji se tako ponasaju, koji su ulovili navijacki vlak zadnjih par sezona ili su jebeno nerealni. Pa ispada da dinamo nema navijace, da je stadion kroz cijelu dinamovu povijest prazan, da su Hercegovina, Slavonija, Lika, Zagorje pa i Zagreb cili bili. Da dinamo nema navijaca u regijama gdje je Hajduk dominantan. Da je sve k osim njih, odvratno podcjenjivanje i nepostivanje drugih. Jer eto i Mamic je rekao da je 2/3 Hrvatske Hajduk. Eto takve treba samarati, a takvima ce se vrlo brzo i sa brojkama dokazati, jer realnost je ipak sasvim drugacija.
    btw njegov komentar je na ovu temu donekle i pozitivan, ispada da je dio ovih rijetkih realnih i normalnih...
  • Grga
    13

Majko mila.. sve sto ide s juga. Da, bas to sta kaze Mirta je relevantno ili likovi po fejsu koji poljud nisu vidili nikad.
    Dajte se uozbiljite. Sta vas stvarno dira sto u dobrojutro hrvatska neka poluvoditeljica prica o najluđem gradu na svitiu i najboljim navijacima.
    Znam i ja zasto je maximir bio prazan. Zna svatko tko zeli znati.
    30 posto kazes. Po meni fantasticna brojka s obzirom na sve. Mislis da smo retardirani pa mi spominjes salermo. Ima 3 njemacka liga.. puni stadioni redovito.
    Stvarno mislis da smo toliko nerealni pa da ne vidimo svit oko sebe.

@juznjak vidis da su ti tvoji prijatelji realni. Vas je problem sta se palite na izjave novinara, i babe s pazara koja u javljanju na radio dalmaciju kaze: najbolji smo na svitu.
    Vjerovatno stanje na sjeveru znas bolje i od mene. Na sjeveru sam zadnji put bija 2002. Pa ti to ne mogu komentirat.
    Cinjenica je da hajduk ima najvece brojke. I za nasu drzavu, one su fantasticne. I svasta mozete reci o nama. Ali uvjeren sam da realni među vama brojke na stadionu, clanstvo i pretplate koji ima hajduk zele i dinamu.
  • NitkoBitan
    26.4k
    Da, bas to sta kaze Mirta je relevantno ili likovi po fejsu koji poljud nisu vidili nikad.
    Dajte se uozbiljite. Sta vas stvarno dira sto u dobrojutro hrvatska neka poluvoditeljica prica o najluđem gradu na svitiu i najboljim navijacima.
    Grga

Da je rijec samo o doticnima to ne bi bio nikakav problem. Ajmo bit realni, vecina medija je trenutno naklonjenija Hajduku. Jesu li u pitanju klikovi, neka ideologija, navijacka pripadnost studenata novinarstva na filozofskom fakultetu ili zasitnost Dinamovim titulama ne znam, ali to je tako.

Ti to kao navijac Hajduka ne osjetis ali mi tu vec duze vrijeme primjetimo. Od "Atene" pa do stvarno solidno izvedene koreografije, samo se sustavno gura negativnost pored 10x drugih pozitivnih stvari. Ljudi se vracaju na stadion, sredio se Statut...
  • Grga
    13

A ok.
    Jasno mi je da sama moja pojava, tu provocira. Evo ne brini necu nista vise pisati na ovom forumu..
  • Grga
    13

Evo jos samo ovo, pa brisem..

Mozda si u pravu. Mozda ja nisam objektivan.
    A uz to sta su novinari mozebitno tovari. Nemojte zanemarit cinjenicu, da negativu guraju i oni kojima ste sjeli na zivac s dinamovim proljecem..

Pozdrav
  • Mathiasovi Chageri
    5.1k
    Sta vas stvarno dira sto u dobrojutro hrvatska neka poluvoditeljica prica o najluđem gradu na svitiu i najboljim navijacima.Grga

Ne dira ti to mene, ali ukazuje na narativ. Npr. sjetit ćeš se kako je negdje sredinom 2000. kad god bi se HRT uključio na prijenos s Poljuda bilo europska utakmica bilo HNL derbi i čim krenu baklje sa Sjevera to bila "fenomenalna kulisa i atmosfera", a kad god bi se uključili s Maksimira identična bakljada bila "nemile scene kakve ne želimo gledati na našim stadionima". Kad se nešto ponovi pet puta, bilo istina ili ne, uhvati se u javnosti.

Mislis da smo retardirani pa mi spominjes salermo. Ima 3 njemacka liga.. puni stadioni redovito.Grga

Ne mislim da si retardiran, štoviše, vidim da si došao tu na forum i trudiš se ući pomirljivo u diskusiju, što mi se sviđa jer sa svima mogu debatirati dok god je druga strana otvorena za to. Na kraju ako se ne složimo stisnemo si ruku i idemo dalje.

Salerno sam spomenuo jer je idealan za usporedbu, približan broj stanovnika u gradu, približan mentalitet, pa čak je i vizura grada poprilično slična. Uvijek mi je bio zabavan kao kopija Splita u Italiji. Čak ima i svoj Marjan s kojeg puca sličan pogled na rivu. Naravno da se može uzeti bilo koji trećeligaš u Njemačkoj ili Engleskoj, pa čak i nizozemski prvoligaš.

Stvarno mislis da smo toliko nerealni pa da ne vidimo svit oko sebe.Grga

Da, mislim da ste nerealni. Ne svi. Očito ne ti konkretno, ali velika većina prosječnih navijača Hajduka je dosegla ogromnu razinu deluzije. I to ne samo iz Splita, nego i ostalih djelova Dalmacije. Smatram da je taj narativ o "ovo samo Split može" i "najluđi i najvjerniji navijači" dosegao razinu gdje prosječni navijač to misli i to sve pod utjecajem medija i medijskih naslova.

Cinjenica je da hajduk ima najvece brojke. I za nasu drzavu, one su fantasticne. I svasta mozete reci o nama. Ali uvjeren sam da realni među vama brojke na stadionu, clanstvo i pretplate koji ima hajduk zele i dinamu.Grga

Da, imate solidne brojke, za Hrvatsku zaista jako dobre, ali u globalu ništa spektakularne. Da, jednog dana i ja želim da je "pola Zagreba" i pola Hrvatske učlanjeno u Dinamo ali ne samo nama, želim da je HNL vrhunski proizvod i da su puni stadioni i u Puli i Varaždinu i Osijeku i drugoj ligi.
  • Paggini
    49.7k
    Dugo im je trebalo
  • Jurki
    17.2k
    ha? Sudac se pogubio skroz, to je tocno.. al ne ostaviti korner za nas na kraju prvog poluvremena.. cisti faul na Petku u opasnoj zoni udarca pustiti ko prednost.
    Ocito njihova piskarala i mi nismo gledali istu utakmicu.
  • Krizy
    56.3k
    Po tko zna koji put: komentari navijača drugih klubova nas ne zanimaju, čak niti na ovoj temi.
    Maknuo sam par takvih postova.
  • NitkoBitan
    26.4k
    Bero, Bero... imas i blize europsku utakmicu :wink:

https://www.facebook.com/share/v/r4WcRxDynhPKyMAU/
  • Mlađi referent
    12.7k
    Nije mi jasno zašto bi na forumu dali mjesto Bernardu Jurišiću i gdje je i što je on radio u četvrtak navečer?

Mislim, koga boli kurac? Zašto je on bitan na bilo kakav način?
  • Joza
    642
    Samoprozvani najobjektivniji sportski novinar na ovim prostorima . Mhm:)
  • javolimtebejako
    2.3k
    blokirao sam ga isto prije mjesec dana, iako ne znam zas mi je tak dugo trebalo. ne mogu vidjet tu odvratnu kljuku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.