ma ja neznam kak uopće taj stadion dobiva dozvolu za igranje — mali M
A kad ce seksi stvari? Kad mislis da bi mogla bit sluzbena vizualizacija? — Enkrete
Tek tamo nakon kaj se Kranjca zavrsi? — Enkrete
Kolko mislis da bi imali rijeci u tome kako ce stadion izgledat? Tipa dal ce bit ovalan ili kockast i takve stvari? — Enkrete
Pa i sam Boss vam kaže da je to predizborni as — mali M
Uglavnom, novi stadion povećava posjetu, ali ona jenjava s vremenom. — kibic
Momci, jedno razmišljanje. Vidio sam ovdje da je netko rekao da bi grupa na istok. Vjerujem zbog brojke. Sjever i jug bi imali cca 1.700 tj 1.800 mjesta pa shvaćam zašto grupa ne želi sjever. Ako bi jug, a mislim da bi definitivno bio, dan za gostujuće navijače, mislite li da će dopustiti radi sigurnosti da se navijačka tribina Dinama krajca sa gostujućom? il bi to riješavali sa kavezom na čošku sa zapadom? Koliko nam je onda obaveza gostujućima osigurati 5% kapaciteta? to bi bilo 600 karata.. kaj ne? — mali M
Ali kvalitetan i funkcionalan stadion je temelj na kojem se gradi sve ostalo. — Bosskovitz
Prema idejnom projektu i riječima Tomaševića i njegovih suradnika, radovi u Kranjčevićevoj trajali bi godinu dana, što je najoptimističnija moguća prognoza.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.