Nekako mi se cini da dobar dio ekipe tu stalno pokusava prikazat kako nase brojke i nisu nesto. Toliko o tome, koga i sto pece. — Grga
Ponovit ću, zadnje desetljeće, sve što ide s juga su mantre o "neviđenom ludilu", "najluđem gradu na svitu", "najvećem klubu i najboljim navijačima" i uvijek zabavne "samo Hajduk puni stadion". — Mathiasovi Chageri
Da, bas to sta kaze Mirta je relevantno ili likovi po fejsu koji poljud nisu vidili nikad.
Dajte se uozbiljite. Sta vas stvarno dira sto u dobrojutro hrvatska neka poluvoditeljica prica o najluđem gradu na svitiu i najboljim navijacima. — Grga
Sta vas stvarno dira sto u dobrojutro hrvatska neka poluvoditeljica prica o najluđem gradu na svitiu i najboljim navijacima. — Grga
Mislis da smo retardirani pa mi spominjes salermo. Ima 3 njemacka liga.. puni stadioni redovito. — Grga
Stvarno mislis da smo toliko nerealni pa da ne vidimo svit oko sebe. — Grga
Cinjenica je da hajduk ima najvece brojke. I za nasu drzavu, one su fantasticne. I svasta mozete reci o nama. Ali uvjeren sam da realni među vama brojke na stadionu, clanstvo i pretplate koji ima hajduk zele i dinamu. — Grga
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.