pazi, narod (napredniji od nas daleko) brani pretplatu i želi da se i dalje plaća kako bi imali svoj javni medijski servis. — andrija91
ne znam radiš li to namjerno ili ne ali tvrdiš da su mediji pod kontrolom države zlo a prešućuješ da većinu medija u svijetu drže multimilijarderi koji imaju svoj interes i koji vrlo agresivno i sustavno kroje javno mijenje — andrija91
vlasništvo večernjeg i još hrpe medija u HR poput 24 sata, story, elite,....nije onako kako si rekao tvrtke styria koja već jako dugo nema nikakve veze s katoličanstvom nego srpska tvrtka kćer Adria media grupa koja je kupila u zagrebačku podružnicu Adria media zagreb 2018. ili 2019.. ista tvrtka npr drži šljam medij kurir koji ima članke poput " thompson mrzi srbe jer ga je krajiški srbin vidio kako nateže kozu kao mladić" i slične priče. — andrija91
o dobrodošlici za ljubitelja četnika u HR medijima me ne vuci za jezik bolje :) — andrija91
s druge strane jedan thompson ili škoro su UGAŠENI i ELIMINIRANI iz tzv hrvatskih tzv medija — andrija91
Most nema veze s centrom, Most je čista moderna, konzervativno-populistička stranka. — Bosskovitz
Kažeš Možemo je lijevo, HSLS centar, a Most je konzervativno POPULISTIČKA stranka. — mali M
Šta nisi zaljepio onda etikete kao antifa ili fikus? — mali M
I druga stvar, pa šta mi zbilja hoćeš reć da je tebi konzervativno istoznačnica sa desno?!? — mali M
Jel liberalno isto što i lijevo?? — mali M
"ideologija i društveni pokret koji povlađuje predrasudama, strastima i duhovnim dometima širih društvenih slojeva" — Bosskovitz
Meni ta definicija zvuči kao definicija demokracije. — Maksim Maksimirski
MOST je populistički jer ''govore ono što narod hoće čuti'' i meni uopće nije jasno zašto se to predstavlja kao nešto negativno. — Maksim Maksimirski
Mišljenje naroda (kakav god narod bio, koliko god predrasuda imao, koliko god bio glup) bi trebalo biti najvažnije i vladajuća stranka bi trebala provoditi politike kakve od nje traži svjetina. — Maksim Maksimirski
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.