• deda
    48.5k
    G: Livaković, Kalinić, Sluga
    O:Vrsaljko, Jedvaj, Barišić, Leovac, Lovren, Vida, Perić, Ćaleta-Car
    V:Modrić, Rakitić, Brozović, Kovačić, Vlašić, Rog
    N:Perišić, Oršić, Rebić, Brekalo, Kramarić, Petković

Rezerve po pozicijama:
    Grbić, Katić, Badelj, Marić
  • Eduardo
    30.9k
    Mislim da Kalinić ničim nije zadužio reprezentaciju da ima garantiranu poziciju na EURO-u. Vidjeli smo i protiv Gruzije zašto je nestao s nogometne karte. Ako ne krene braniti nema šta tražiti na popisu. Bila bi to ludost u rangu Zelenike. Sluga isto tako.
  • deda
    48.5k
    Nemamo puno izbora. Jedino zvati Grbića i Kahlinu.
  • Neki tip
    21.4k
    Pa i jedan i drugi su trenutno bolji izbor od Kalinića i Sluge.

Naravno, ovi možda počnu (negdje) braniti, uhvate formu, zasluže poziv na EP. Ali u ovom trenutku, mirniji bih bio da znam da je na klupi Kahlina, nego Kalinić.
  • Guinness
    3.5k
    Nemamo puno izbora. Jedino zvati Grbića i Kahlinu. — deda

Zašto je lošija opcija zvati nekog tko je u top formi nego nekog tko je možda kvalitetom bolji ali nema kontinuitet niti formu?
  • LovroZG
    1.3k
    Prskalo je odličan igrač za popis repke jer nije kikser. Pa onda Ivušić iz istog razloga, a tek nakon njih Posavec, Grbić i Kahlina dokaze u obzir.
  • Majki2111
    4.3k
    Grbić ima najveći potencijal, prskalo zna kiksat.
  • bbb medimurje
    5.3k
    Navodno bude na hrtu
  • Neki tip
    21.4k
    Sutra ždrijeb.. koga biste voljeli izvući, izbjeći?

Što se izbjegavanja tiče, nema se Hrvatska koga plašiti. Tako da bih izbjegavanje vezao za Baku kao grad domaćin i dvije tekme ondje. To je skupina kojoj je nositelj Italija.

Izabrao bih Njemačku, Češku ili Austriju i bilo kojeg kvalifikanta iz Lige nacija.
  • Cosey
    584
    Izbjeći u trećem potu Portugal. To je jedino bitno.
  • Eduardo
    30.9k
    Sutra ždrijeb.. koga biste voljeli izvući, izbjeći? — Neki tip sa Zapada

Meni je muka od sustava na koji se igra ovaj EURO. Užas.
  • Neki tip
    21.4k
    natjecateljski gledano, da, slažem se

Meni je muka od sustava na koji se igra ovaj EURO. Užas. — Eduardo

Ma tu nema dvojbe. Uništena atmosfera među navijačima kad nas se more skupi u istoj zemlji ili dvije, prevelika prednost prevelikom broju repki koje igraju doma, previše dirigiranog zdrijeba jer ovaj ne smije s ovim, s onim ni ondje, zdrijeb se odvija dok nam 4 sudionika još fale i jos bi se toga dalo nabrojiti.. zbilja kaos i idiotizam.

Ali to se vise ne moze promijeniti. Imamo sto imamo, ne ponovilo se, a sad nam ostaje izbjec Portugal sto kaze Cosey, Italiju zbog igranja dvije tekme u Bakuu i cekat prvenstvo.. :)

Bez obzira na sve, ja mu se veselim. Pogotovo jer cu tada bit na roditeljskom dopustu 2 mjeseca, nisam imao prilike toliko pratiti neko prvenstvo valjda od studentskih dana i EP u Portugalu.. :)
  • reziser
    8.3k
    Meni je muka od sustava na koji se igra ovaj EURO. Užas. — Eduardo

tko god je to smislio je totalni idiot
    isto kao i format davis cupa

super je bilo kad se prvenstvo igra u jednoj zemlji, eventualno dvije susjedne... druzenje navijača, upoznavanje s drugim navijačima i kulturama
    a ovak je to jedno veliko sranje da prostite
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.