Livakovic me oduševljava svaku utakmicu sve više i više! Nismo nikad imali sigurnijeg zadnjeg čovjeka. — BlauDivision
Još ću nešto napisati u vezi Rujevice i Rijeke a to je da nisu po ničemu zaslužili domaćinstvo odlučujuće utakmice za plasman na EURO. Kada se razmišljalo o selidbi na Maksimir ili Poljud i ja sam bio protiv te selidbe jer bi se stvarno jadnički u zadnji tren odhebalo Rijeku. Ali nakon ovoga mi je žao što se nije igralo na Poljudu ili Maksimiru. Već nakon prvih 15 minuta utakmice mi je bilo žao. Atmosfera je bila nikakva i ne pamtim nijednu pjesmu da se zaorila. Tribine 2 metra od aut linije a pritiska na protivnika uopće nije bilo. Slavlje plasmana na kraju me podsjećalo na dinamove proslave prvaka pred praznim Maksimirom otprije 7-8 godina. Odsad samo Poljud, Maksimir i Osijek. Eventualno Vinkovci ili Mostar ako UEFA dopusti. U Rijeku samo prijateljske a i to svake prijestupne. Bunili su se Riječani ko ludi kada se razmišljalo o drugoj lokaciji za odlučujuću utakmicu, očekivao sam da će opravdati te proteste a na kraju teška kamilica, gotovo da smo igrali u gostujućoj atmosferi. Neka oproste Riječani ali hrvatska reprezentacija treba i mora igrati u domaćinskoj atmosferi. — platini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.