• NB86
    16.8k

Nije uopce pozitiva u pitanju, hajduk ne moze pritisnut ovog rudesa i sakrit im posjed, to je za njih poprilicno zabrinjavajuce kao i to da mi ne mozemo pritisnut lokomotivu i uzet im posjed ko npr rijeka danas
  • San Lorenzo
    19.5k
    Livaja će se opet ozljedit.
  • rioda
    8.7k
    Ode im Livaja opet
  • plavac173
    2.6k
    Daj izdrzite poluvrijeme bar
  • Facke
    6k
    Kak i igra "veliki dinamovec" Brekalo?
  • Joza
    645
    Ne zelim zacoprat, al ignoriraju ga ko u fiorentini.
  • San Lorenzo
    19.5k
    Ugurat će ovi nešto na silu iz odbijanca...već viđena njihova utakmica bezbroj puta.
  • NB86
    16.8k
    Ma ugurat ce sigurno, dovoljno im se suljaju oko gola ali ovo je bzvz igra
  • Orc123
    11.8k
    Inace danas pogledao Rijeku i Loxu...ok Rijeka igrala dobro ali ja dam siguran ako odigramo jednu samo solidnu utakmicu da oni padaju u ZG! Loxa danas smijesna ali bas smijesna...to je ono osciliranje mladih igraca i samo dokaz da nemres nakrcati momcad sa mladima i ocekivati rezultat...mnogi su zagovarali da Dinamo tako, ispadali bi smijesni da pokusavamo to! Hvalilo se i Krivaka na veliko a on danas bio blago receno uzasan, bas kao sto se i Bulvica kupovalo nakon 3 dobre tekme ...trebamo se bazirati na svoju skolu i to nadopunjavati stranim i nasim igracima iz vana i tjt, a ne biti krava muzara u hnl...eventualno kad netko bas iskoci i moze se dobiti za realnu cijenu! Da povezemo pobjede protiv Vz, Betisa i Rijeke to bi nas maksimalno diglo i mislim da bi gazili do kraja!
  • rioda
    8.7k
    Koji glupi gol
  • dmil
    721
    kakav klasicni Hajducki gol, nevjerojatno
  • plavac173
    2.6k
    KAKVE ŠUGE
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Hahahahahahahhahahahahaa Rudeš
  • bbzg
    92
    Kava idiotska reakcija golmana jbt

Edit: sreca prati bedaste
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.