• Maki2
    805
    Bit cemo ili prvi ili treci. Sve je na nama. Ako se raspadnemo treci smo, a ako Jakir nekim cudom naspana igrace svaku utakmicu onda osvajamo bez problema.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Nema Rudeš šanse za bod, ovo je najgora ekipa u povijesti lige. Hajduk je stvorio 5 zicera i stvorit će u drugom poluvremenu još 5 a neće svaki put čudo spasit Rudeš. Zabit će ga sam sebi Rudeš ako ništa.

Svejedno veseli činjenica da Hajduk igra loše i da će se i oni mučiti sa skoro svakom ekipom u ligi.
  • Mozart4
    230
    Ovi iz Rudeša ni sami ne znaju kako je i dalje 0:0
  • plavac173
    2.6k
    Nogomet iznenadi dosta puta, cak bi i vjerovao kad sa suprotne strane ne bi hajduk bio..

Ovo je identicna utakmica koja je bila na poljudu sa Rudesom i zabili neki krumpir u 50. min i jedva ih dobili... Cak Rudes imao prazan gol i sa 3 metra promasili. Takva ce i danas utakmica bit, jos kad uzmemo u obzir kako hajduk dobija utakmice, prakticki nemoguce za bod Rudesa. Ali ajde :pray:
  • marcio amoroso
    42.2k
    Ono kad mi u tri utakmice hajduku uzmemo bod, ali hejtamo Rudeš jer je preloš protiv hajduka.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    A protiv nas je u Maksimiru Rudeš izgledao kao Freiburg.

Onda dođe Lokomotiva, odškoluje nas, mi riješimo Betisa u međuvremenu, pa Rijeka odškoluje tu istu Lokomotivu.

Pa jebo ja sebi mater ako je ovo išta normalno.
  • Oluja
    5.4k
    ovo nije Smradac, ovo je Smucalo
  • hardek
    4.6k
    Sad će ga Rudeš uvaljat u prvih 10 min 2. pol i ladno uzet tri boda
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Ono kad mi u tri utakmice hajduku uzmemo bod, ali hejtamo Rudeš jer je preloš protiv hajduka.marcio amoroso

Nitko ne hejta, samo ljudi pišu činjenicu da je Rudeš najgora ekipa u povijesti lige. Tako i danas izgledaju, sve je puno amaterskih poteza.

Ako nećemo to komentirat onda ostaju 2 opcije:

1. Da ne komentiramo uopće ovu utakmicu
    2. Da pišemo kako je Rudeš dobra ekipa, dapače fantastična
  • Klenx
    7.9k
    Nema Rudeš tu šanse za bod, jednostavno su preloši.

Ali veseli vidjeti da se Hajduk u praktički najjačem sastavu solidno muči.
  • hardek
    4.6k
    Šta se desilo s onim Oddeiem iz Rudeša? Djelovao je obečavajuće na početku sezone
  • plavac173
    2.6k
    hajduk protiv ekipe koja nije gol dala par mjeseci igra na preskakanje igre i na duge lopte na livaju, fascinantno.

No svejedno ce dat gol u prvih 10min i to je to.
  • plavac173
    2.6k
    Šta se desilo s onim Oddeiem iz Rudeša? Djelovao je obečavajuće na početku sezonehardek

Otisao u Slovacku ligu
  • NitkoBitan
    27.1k
    Jel ima u kojoj kladi live opcija penal do kraja utakmice?

Edit: Izgleda da nece bit potrebe.
  • plavac173
    2.6k
    No svejedno ce dat gol u prvih 10min i to je toplavac173

.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.