Infinity
Infinity         
         Očekujem gostujući dres sa normalnim bojama koje priliče Dinamu... (Ne roza, bijela itd...) — Mihaljević
 xavier
xavier         
         Je li klub izdao kakvu preliminarnu "draft" verziju castore dresa ili su ovo neke vaše projekcije i vizualne pretpostavke? — masacusec
Mene sam muci da nebu 'mokri' ko kod drugih klubova. — Enkrete
2. Očekujem gostujući dres sa normalnim bojama koje priliče Dinamu... (Ne roza, bijela itd...) — Mihaljević
 Armagedon13
Armagedon13         

badjibadara
badjibadara         
         Ovog prvog sam ja radio po retro dresu kojeg je Castore napravio za Rangers, znači to je stvarni dres od Castorea po svemu osim po Dinamovim insignijama na njemu. — Bosskovitz
 NitkoBitan
NitkoBitan         

Mihaljević
Mihaljević         

marcio amoroso
marcio amoroso         

austrijanac
austrijanac         
          rupke
rupke         

NORTE
NORTE         
         Naravno da je nemoguće.Ako je moguće do kraja suradnje sa PSK, igrati sa natpisom "pokaži srce" , jer 10 puta bolje izgleda nego kad piše PSK i ona lopta koja je crtana u paintu. — Mihaljević

db-izbjeglica
db-izbjeglica         
          dinamozivivjecno
dinamozivivjecno         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.