• jedan u nizu
    20.2k
    Čovjek izjavi nedavno da je on i dalje nasa jedinica, a sad kaze da je nas kup golman.

Ma predivno
  • dinamozivivjecno
    3.6k
    ja se nadam kako ce Zagorac porazgovarati sa Jakirovicem te da ce prepustiti jedinicu Nevisticu jer ovo sto Jakirovic kaze nema apsolutno nikakvog smisla.
  • Jurki
    27.9k
    Po cemu je to Zagi zasluzil biti prvi golman? Po stazu u klubu? Pa valjda je bitnije da brani onaj ko je u formi i ko moze vaditi vrele kestene iz vatre.
    A po ovoj tekmi jucer Nevistic mi djeluje sigurnije.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Čovjek izjavi nedavno da je on i dalje nasa jedinica, a sad kaze da je nas kup golman. — jedan u nizu

Ovog sam se i bojao. U nedjelju opet počinje Zagorac. Jakirović konstantno radi protiv sebe.
  • Captain America
    20.4k
    Jakir je jesenas rekao da je maknuo Nevu isto zbog mentalnog umora pa se više nije vratio na gol. Nadam se da će opet biti tako.

Navas — Chess96

Diego Lopez.
  • Zagi
    19.2k
    Čekaj , radi se o dvije rečenice potpuno drugačijeg značenja.
    U jednoj Nevistić brani samo europu i kup neovisno kako, što nema nikakvog smisla.
    U drugoj dobro trenira, dobiti će priliku u europi i kupu pa neka se pokaže...

Kaj je stvarno rekao?
  • Jurki
    27.9k
    Kaj se golmana tice. Braniti mora onaj koji je u formi. Zakaj bi nama recimo patili rezultati u prvenstvu samo zato jer je dogovor da brani Zagi?
    Jebo dogovor, bitne su prezentacije na terenu.
    Ovakva situacija je puno gora nego da npr. trpimo Drmica u prvih 11. Nebitno dal je u formi ili nije al je tak dogovoreno. Pa ko je tu lud?
  • Mr Anderson
    22.7k
    Nevistić bi mi stalno branio. Bio je malo na hlađenju, ali u ovu godinu je trebao ući ko prvi golman i trebalo mu se dati do znanja da se ima povjerenja u njega.
  • NitkoBitan
    40k
    Zagorac mora bit gospodin i sam prepustit mjesto Nevisticu.
  • Zagi
    19.2k
    Meni srce zaigra kada golman da preciznu loptu Mišku između 2 igrača u presingu.
    Zato Nevistić mora igrati.
  • Marley
    6k
    Je li moguce da ce ga nakon sinoc, opet staviti na klupu?
    Po meni, ni prvi put nije dobio dovoljno vremena (10 utakmica?). S obzirom na okolnosti tad. Pa pogledajte razliku koliko je sigurniji kad ispred sebe ima Theophilea, u odnosu na jesen kad je imao B. Sutala.
  • Endeavour
    742
    Zagorac i Nevestić su odlični golmani, nemam ništa protiv da podjele minutažu. Zanimljivo da je Zagi imao duplo više posla protiv Lokosa nego Nevestić jučer. Nek branu u HNL do kraja, u odličnoj je formi, brani bez većih grešaka.

Ovo mu je zadnja sezona a Nevestić od iduće preuzima službeno jedinicu.
  • miro
    10.3k
    meni se nekako čini da je Čavlina dogovoren za ljeto i da će on postat "jedinica", ali ajde, bumo vidli
  • Zagi
    19.2k
    I meni ali od iduče sezone ima još...
    Ovu treba braniti Nevistić.
  • Mihaljević
    15.2k
    Ako nije dogovoren trebaju se stvarno zapitati...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet