• Ludovic IX
    10.2k
    ja se ne zivciram. nogomet je prekrasna stvar. zajebemo sad, nagodinu imamo novu priliku.

ima nas dosta koji smo bili tu i u 90-tim kad je bilo gore tri puta.. dinamo je do mtk-a u kupu uefa 1997-e, prvo kolo prošao samo 1989-e protiv besiktasa ako se ne varam u 20 ili čak više godina. (ostalo su bila pretkola koja smo prolazili).

ovo je prekrasno razdoblje rezultatski za dinamo i malo su nam apetiti porasli što je u redu jer uvijek treba težiti boljem. ali jedan posrtaj ne znači kraj. samo podstrijek da radiš bolje. a nakon izbora, imat ćemo skupštinu u kojem će biti najmanje 25 ljudi koji će znati postaviti prava pitanja i neće dozvoliti da dinamo ide dolje već samo gore.
  • plavac173
    2.6k
    Bitno je da ovdje nitko ne vjeruje u titulu na -1 od hajduka (uz dobijenu tu zaostalu) i + imamo medjusobne utakmice. 14 UTAKMICA prije kraja
  • ivca
    13

Pa nije da hvatamo primarno Hajduk, nego Rijeku.
  • plavac173
    2.6k
    Sa Rijekom imamo 2 medjusobne utakmice, ako ih zelimo prestici..
  • nwankwo646
    979
    Na zadnjoj sjednici IO je podržao upravu glede Brekala, a u IO su i predstavnici navijača... Šta sad??
  • Ludovic IX
    10.2k
    ja vjerujem.. ima neki 0,001 posto mene koji zna da može završit krivo ali 99,999 vjeruje u dvostruku krunu ove godine.

kad igramo protiv city-a, ja vjerujem da ćemo dobiti.

nakon gorice je bilo pitanje samo koliko golova ćemo zabiti lokosima jer smo vjerovali da se nešto promijenilo. a nije, lokosi igraju bez straha i respekta prema nama a to smo si sami krivi. jakir je kriv jer nema autoriteta. igrači su krivi jer misle da su bogomdani i da će potivnik u hnl-u skinut gaće.
  • Tradicija bunta
    8k
    Na zadnjoj sjednici IO je podržao upravu glede Brekala, a u IO su i predstavnici navijača... Šta sad??nwankwo646

Manite se gluposti iz novina.
  • plavac173
    2.6k
    Uglavnom nije nam prvi put da trener dobije otkaz u ovom dijelu godine sa minusom na tablici, dodje drugi i osvoji naslov, jos smo imali i veci minus kad je Cacic dolazio nego sad.
  • Jurki
    20.9k
    Ako se rijesimo a vjerujem da hocemo ljudi koji nemaju kapacitete voditi klub znaci uprave i mumije.
    Postavimo na ta mjesta ljude koji prvenstveno znaju kak i na koji nacin se vode kompacije. DP ih ima na listi jako puno.
    Te sportskog direktora po mogucnosti STRANCA kojem nebu Dinamo najveci izazov u dosadasnjoj karijeri i koji bu odgovoran za sportski sektor i skolu. Mi mozemo u kratkom roku postaviti temelje za novu minimalno desetogodisnju dominaciju doma i dobre rezultate u Europi s nastojanjem da budu vrlo dobri.
    Sadasnja situacija nije bajna ali nije ni katastroficna. Ali je krajnji rok da se ide u upravljacki reset.
  • scooniepenn
    6k

Jesi ti svjestan da u tih 35 nisu baš svi unisoni i da ih se 6-ero može realno staviti na našu stranu. Ako nisi, predlažem da počneš tu opciju gledati kao moguću.
  • Jurki
    20.9k
    i glavato govno je postavljal ljude samovoljom u skupstinu pa ih nije mogel bas sve drzati na lajni i upravljati njima na daljinski.
    Tak da je ta konstatacija da su moguci prebjezi iz kvote 35 vrlo realni.
    Edit: nakon kaj prođu izbori za skupstinu i kad se bu znalo koji skupstinari budu u kvoti 35 tek onda bu krenulo lobiranje za izbor predsjednika.
    Mumija da ima tak lojalne ljude bi i bez navijaca imal kvorum a to je cinjenica koju su mnogi lako tj prelako zaboravili.
  • Laugreano
    4.8k
    Ovih 35 ne bira Barisic nego IO u kojem su 2 nasa covjeka, + jos dvojica koja naginju nasoj strani.
  • Mali dioničar
    18.7k
    O kojem vi Miro i Sanjine Puljiću pričate?

Agencija Greenfield? https://www.transfermarkt.com/greenfield-agency/beraterfirma/berater/6359

U agenciji je Bulat, Gurlica i sirotinja.

Između ostalog i Krševan Santini. Krševan je novi sportski direktor Kustošije.

https://sportnews.hr/2-nl/kusto%C5%A1ija-dobila-sportskog-direktora,-to-je-kr%C5%A1evan-santini-vlado-babi%C4%87-predsjednik-kusto%C5%A1ije-santini-preuzima-struku,-oteret-%C4%87e-baru-i-mene-zahvalili-smo-se-%C5%A1estorici.html

Hoćete mi reći da nevinog Baru iz Dinama istiskuje agencija u kojoj je sportski direktor Kustošije? :lol:
  • Endeavour
    697

Ne znam iz kojeg razloga ne doživljavamo Rijeku kao ozbiljnju prijetnju. Čak se na temi HNL slavila pobjeda Rijeke protiv Gorice, što je direktno protiv interesa Dinama... Meni su svi klubovi "neprijatelji" za vrijeme prvenstva i ako mi ne osvojimo, potpuni mi je svejedno jel prvak Hajduk, Rijeka ili Lokomotiva.

on-topic: Napokon je sutra deadline i nadam se iskusnom stoperu, što nam trenutno jedino nedostaje.
    Kad pogledamo naš roster za par mjeseci, kad se "bolesnici" vrate, imamo na papiru jedno od boljih i perspektivinijih momčadi.

Naravno da ne možemo kupiti Livija, Šutala, Ivanušeca i Oršića, ali imamo dovoljno materijala u vlasništvu da ih stvorimo. I nikako se ne slažem da je situacija u klubu "katastrofalna" ili ove idiotarije da "agenti preuzimaju klub", već da je samo treunutno stanje momčadi i tablica loša. Najveće krivce vidim u neiskusnoj i očito zbunjenoj tročlanoj upravi i treneru.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Hoćete mi reći da nevinog Baru iz Dinama istiskuje agencija u kojoj je sportski direktor Kustošije?Mali dioničar

prije bi rekao da je Bara dio te priče a ostalo je samo show koji mediji prezentiraju nama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.