• Crni86
    12.7k
    pa kada bi imali malo vise info o ozljedama perica i boska bilo bi nam mnogo toga jasnije ja mislim…

Max otpisan, perkovic konkuirira i za beka, ktc ima vec godina, zivkovic jos zelen. Ozlijedi li se ogiwara, mi ostajemo na ktcu i zivkovicu kojem fali jos iskustva za igranje u dinamu. A kak je krenulo sa ogijem i ozljedama…
  • Blueshadow86
    3.7k
    Općenito, koliki mazohist moraš biti doći u Dinamo i da te trenira Sergej Jakirović...
  • plavac173
    2.6k
    Ta dva transfera nisu povezana i mogu obojica doci
  • Eduardo
    24.9k
    Dinamo bi Lovrena, ali nema love za odštetu a još manje za punu ili približnu plaću.
    Lyon bi ga pustio, ali samo uz besplatan raskid.
    Lovren ima još godinu i pol ugovora i par milijuna godišnje kojih se baš i nije spreman tako lako odreći. Uz to, pitanje je koliko Lovrena za ovaj klub veže emocija, a koliko ga boli ona stvar. Ja bih lovu prije stavio na okladu da ga više boli ona stvar, a i sam zna da ga dobar dio tribina ne želi vidjeti u našem dresu. Za 'dobar dio tribina' mislim na Sjever koji je dobrim dijelom sezone al pari ako ne i brojniji od ostatka stadiona.

Preostaje samo opcija posudbe koja i je glavni modus operandi ove uprave što se transfera tiče.

Da nam igrački može pomoći, apsolutno. Da donosi potencijalni razdor i negativu na tribinama, donosi i to. Treba li mu to za kraj karijere? Sumnjam. Sigurno postoji i klub i liga u kojoj za istu lil veću lovu kao u Dinamu može igrati bez etiketiranja, pritiska i opterećenja koje ga čeka ovdje.
  • CUCAK
    538
    lovren s raširenim rukama pod sjeverom nakon tekme - svakog dinamovca prođu trnci od uzbuđenja kad zamisli tu sliku
    jbt kao da se potresa sjetim
  • maksimirski istok
    375
    sve samo ne trnci od uzbudenja
  • Mlađi referent
    13.5k
    Čovjek je sarkastičan, ali mene stvarno prođu trnci od uzbuđenja kad zamislim da nema panike kod svake, doslovno svake lopte koja ide prema našoj obrani
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Ovu temu treba zatvorit dok je ova prevara na klupi. Da nam dode cijeli City ovaj ce ih razjebat.
  • FrenchMontana
    1.4k
    Uz igracke kvalitete Lovren ima i sposobnost iritiranja jadnih medija. Dakle uvijek dobrodosao talent. Od ZDS, preko vredjaone za Disney+ zbog pederluka itd. Deki vrati se doma!!
  • Petko4455
    26
    ideš mi na jetra stari,samo kipas konstantno.. a razmes se u nogomet ko Marica u…
    Govoriš za roga tek u travnju a čovjek potvrdi danas moje konstatacije da je spreman za mj dana
  • Crni86
    12.7k
    Jel vrba na kraju na posudbi u dubravi ili samo dvojna registracija? Jer vidim danas na treningu kod nas habaha
  • Orc123
    12.6k
    hehe koji si ti lik...rekao ti je da se nada da ce biti spreman za Hajduk...to ti je 30. 3. Kaj ti nije jasno? Idem ti na jetra? Hvala Bogu, znaci obostrano je. Odi drukat za Jakira malo opet da nam ostane cim duze. Kaj se tice Roga znam dovoljno, ne predstavljam se ovdje ko lazni insajder kao sto se ti ali kad nesto znam onda znam.

Dvojna je frende....fali nam igraca za Europu pa ga zvao.
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Mislim da dvojna, pretpostavljam da je bio na treningu jer možda putuje u Sevillu.
  • Petko4455
    26
    Ma znaš ti kiflu..samo kipas po cijelom klubu a nazivaš se velikim navijačem..Ajde samo kipaj i dalje bolje od toga neznas..
  • Crni86
    12.7k
    meni u glavi da je posudba u pitanju… pogotovo cudno mislim da dubravi nije krenula liga, mogo je vrba onda bit kod nas na klupi…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.