• Mr Anderson
    12.9k
    Zanimljivo kako bi neki rado vidjeli Modrića, ali Lovren im smeta. Ne bih radi nekih stvari volio ni jednog ni drugog. Igrački, nama treba stoper ko Lovren, nemojmo se lagati. Ako bi došao, on je daleko najbolji stoper lige.
  • Ludovic IX
    9.2k
    iskreno, ja lovrena ko covjeka baš i ne poštivam.. ko igrača, to je već druga priča.

ako može pomoć da osvoimo naslov, dobrodošao..

mi imamo i sad kapetana koji nikad neće ništ loše reći o glavi. koi mu zahvaljuje na onome što mu je dinamo pruzio nakon doping afere. ademi je legenda ali nije imun zbog svojih osjećaja prema mamiću.

znači lovren igrač može, lovren čovjek - ako dođe i ne uzdiže glavu dok je ovdje, može proći
  • Kruno
    977
    Lovren bi nam odlicno dosao on i KTC bi bili odlicni zajedno.
  • sanjinlego
    4k

Hey Lorenzo. I'm one of the insiders from Zona, and we can arrange a partnership. Say hi to everyone back home, and I wish you a pleasant week. :victory:
  • VesoB
    19
    Lovrena treba potpisati MOMENTALNO! Lider koji nas može odvesti do titule. Barem više ne bi slušali navijače Rijeke po Zoni
  • rioda
    9.2k
    U vrijeme suđenja i ja sam imao takvo mišljenje, međutim kasnije sam čuo neke informacije iz prilično sigurnih izvora. Vjeruj mi da bi svi mi napravili isto kao on i dobili "amneziju" s obzirom na prijetnje koje je dobio.
  • Dudu9
    1.9k
    nekako ne vjerujem navodno ima 4mil eura godišnje plaču, po tome bi se trebao odreći 5,6mil eura da bi igrao za možda 1mil
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Što mislite o mogućem dolasku Lovrena?Keyser Soze

Deki, povedi nas !
  • Ginger Baker
    28
    Lovren? Apsolutno sam za. Svaki igrač koji je razina više za HNL je prioritet. Koliko je realno, ne znam, ali nakon brljotina sa Pjacom i Brekalom ovo bi bio top potez pogotovo za poziciju koja gori.
  • Armagedon13
    959
    Sreća pa su krenuli "na vrijeme"
  • DiddyGuela
    3.8k

Ono kad sa vragom tikve sadiš...
  • Noel
    13.3k
    Ljudi dajte razmišljajte kakav Lovren. Ovo je ubačena priča da se fokusira sve na Lovrena a ne na Yakira neznalicu i njegovu smjenu..
  • Orc123
    12.6k
    Ne mogu shvatiti poantu vracanja Lovrena, tj. Mogu...nedostatak dugorocne vizije i strategije. Bolje je ulupati milju - dvije vise u mlađeg potentnijeg stopera nego dovesti stopera na zalazu karijere. Jednog takvog vec imamo. Ne mogu shvatiti tko vuce te konce i tko dogovara te igrace. Siguran sam da nece doci za 1 euro ko Perisic u Hajduk. Platit cemo ga masno po sezoni a ne garantira nista. Imat cemo 2 stopera od 35godina....bezveze, a i znam da je govorio kako ga dinamo ne zanima i slicno. Jos jedan senator koji ce se savrseno uklopiti u ovaj antinogomet koji gaji Jakir.
  • mosad
    1.6k
    donio Dinamu 8M€ svojim transferom u LyonMihaljević

7c31ff4eba5829382925296494daad8f.gif
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.