• DiddyGuela
    4.9k

Ne znam tko je pricao, ja nisam. KTC je tipicni primjer pozitivca i profesionalca kakvog svaki klub mora imati. Uvijek daje 100%, nikada ne kuka i ne svađa se sa novinarima dok ga ovi ko strvinari razvlace po novinama u vezi ugovora,primanja... a osim toga je jos i sjajan igrac.

Lovren je s druge strane prije jos godinu i pol u podcastu rekao da jos ne planira povratak u Dinamo jer zeli igrati na top nivou. To su njegove rijeci.
  • Time
    1.6k
    Lovren bi bio pun pogodak,lovren je vođa i sa njim nema zajebancije,pa makar imao 50% mamicevih solarnih panela.
  • keppi
    468
    Lovren - KTC stoperi, a na golu Čavlina.
  • flexXy
    3.1k
    Ako mu se vrati sjecanje na vremena potpisa aneksa kad proseta maksimirskim odajama onda moze doci, u drugom slucaju ga ne zelim.
  • DiddyGuela
    4.9k

Pravi frajer. Stiso se u sudnici ko šupak.
  • Captain America
    20.4k
    Lovren je s druge strane prije jos godinu i pol u podcastu rekao da jos ne planira povratak u Dinamo jer zeli igrati na top nivou. To su njegove rijeci.DiddyGuela

Pjaca je odbijao Dinamo u više navrata jer je mislio da može igrati na top nivou pa ga je sad Dinamo odbio. Taj isti Pjaca je bez koljena najbolje lijevo krilo u HNLu. Sad zamisli što Lovren koji je vodio brigu o svome tijelu i nije imao težih ozljeda može značiti u borbi za naslov. Donio bi i pozitivnu ludost koja je nasušno potrebna depresivcima u svlačionici. Jbt Šarlija i Uremović su najbolji stoperski par u ovoj ligi. Za njih su Theo i Dejo Pepe i Ramos u primeu.
  • dinamozivivjecno
    3k
    Lovren eventualno moze doci kao vatrogasno rijesenje do kraja sezone, ne vidim kako bi on mogao pomoci ekipi u iducoj sezoni kada se (vrlo) vjerovatno ide u rekonstrukciju (skoro) cijele ekipe i kada ce mladi dobiti svoju priliku.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Izgleda da ipak ima istine...

• Mihaljević
    14.2k
    Kaže brat Lorenzo da smo krenuli po Lovrena.
  • kibic11
    131
    to su tu pročitali
  • Keyser Soze
    17.3k
    Lorenzo čita hrvatske medije i prepisuje.
  • Mihaljević
    14.2k
    Vjeruj mi nije tako, Lorenzo ozbiljno ima informacije iz kluba.
  • Lorenzo Lepore
    152
    ahahahah I would like to work in that way but unfortunately I don't do in that way ahah.

I can't understand the language and I trust just of my sources
  • Mr Anderson
    15.6k
    Zanimljivo kako bi neki rado vidjeli Modrića, ali Lovren im smeta. Ne bih radi nekih stvari volio ni jednog ni drugog. Igrački, nama treba stoper ko Lovren, nemojmo se lagati. Ako bi došao, on je daleko najbolji stoper lige.
  • Ludovic IX
    10.2k
    iskreno, ja lovrena ko covjeka baš i ne poštivam.. ko igrača, to je već druga priča.

ako može pomoć da osvoimo naslov, dobrodošao..

mi imamo i sad kapetana koji nikad neće ništ loše reći o glavi. koi mu zahvaljuje na onome što mu je dinamo pruzio nakon doping afere. ademi je legenda ali nije imun zbog svojih osjećaja prema mamiću.

znači lovren igrač može, lovren čovjek - ako dođe i ne uzdiže glavu dok je ovdje, može proći
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.