• Laugreano
    4.8k
    Međutim, nije Lovren jedina meta, Dinamo je, navodno, zainteresiran i za Cipranina Konstantinosa Laifisa, 30-godišnjaka iz belgijskog Standarda, kluba na čijoj je klupi Ivan Leko. On je, pak, u zadnjim mjesecima ugovora, aktualni mu istječe u lipnju i time bi bio pristupačan Modrima. Kako doznajemo, Dinamo je već kontaktirao Laifisa i njegove agente, on načelno nema ništa protiv dolaska u Dinamo.Ivdzo11
    Vec cujem kako stadionom odzvanja... Laifis life na naaa na na na
  • Peškaman
    8.3k

Kralju,nek' ti je sretno,ugasi obavijesti.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    ti reče za njega da je veća prevara nego ti i miro skupa :lol:
  • IstokKa96
    882
    Navijaci navijaju i to nam je jedini 'posao'. Dok nismo u poziciji donosenja odluka, imamo pravo iskazivati stavove, ali to je vec poznato da ga svatko ima i vrlo cesto je to misljenje nebitno na klupskim razinama odlucivanja.
    Lovren kao kvaliteta vise u sadasnjem Dinamu definitivno da, zbog proslosti mozda i ne, mislim da ce u ovom slucaju u upravi presuditi Dinamova sadasnjost i buducnost.
  • dinamo u srcu
    2.5k
    Ne mogu shvatiti poantu vracanja Lovrena, tj. Mogu...nedostatak dugorocne vizije i strategije. Bolje je ulupati milju - dvije vise u mlađeg potentnijeg stopera nego dovesti stopera na zalazu karijere. Jednog takvog vec imamo. Ne mogu shvatiti tko vuce te konce i tko dogovara te igrace. Siguran sam da nece doci za 1 euro ko Perisic u Hajduk. Platit cemo ga masno po sezoni a ne garantira nista. Imat cemo 2 stopera od 35godina....bezveze, a i znam da je govorio kako ga dinamo ne zanima i slicno. Jos jedan senator koji ce se savrseno uklopiti u ovaj antinogomet koji gaji Jakir.Orc123

A zašto ne Lovren u Dinamo., pa sama lista Dinamovo proljeće je navela da će se fokusirat na vraćanje bivših dinamovaca u klub kako bi pomogli klubu što igraćki, a što organizacijski. Ovaj potez bi bio u ovom smjeru

Tako da bi nam Lovren sigurno podigao igračku kvalitetu, pojačao konkurenciju, podigao sigurnost u obrani, ima dobar skok i ima gard pobjednika, ima drskosti i ima "muda" za potuć se sa svima, tako da bi nam on baš pomogao.

Pa mnogi su se vraćali u dinamo prije njega vraćao se Shifo, Šimunić, Vukojević, Robert Kovač i svi su pomogli sezoni dvije. Tako da bi ovaj potez bio odličan.

Ja sam očekivao i od Mandžukića da se vrati, očekujem i od Modrića da se vrati

A ovo što si rekao da treba mladima dat priliku, dalo se svima njima i daje se i dalje, ali DInamo kao klub ne smije patit rezultatski da bi se istrpilo nekoga mlađeg, Dinamo mora osvajat prvenstva kako bi "živio", a trenutno ne stojimo dobro i nemamo vremena eksperimentirat sa mladima
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Za sve one koji misle da su Lovrenove godine problem, sjetite se Pepea koji je danas standardan stoper Porta s 40 godina, a prema Sofascore ocjenama je 5. najbolji stoper ovogodišnje LP. U ovom trenutku nam trebaju iskusnjare, čak nisam protiv da se dovede i ovaj Laifis. Vjerojatno jeftina opcija, 30 godina su najbolje godine, iskusan, godinama igra za Standard, iako je bio rotacijski igrač s otprilike 17 utakmica po sezoni, nešto kao što je Theo bio kod nas prošle 2 godine. Uglavnom iskusan i usporediv s KTC. Laifis lijevo, Lovren desno, KTC i Perković backup s time da će Perković morati pokrivati lijevog beka jer Ogiwara opet ima problema s gležnjem.
  • Peškaman
    8.3k
    Navodno je Lovren za povratak,a naši poslali ponudu Lyonu. Čekaju odgovor
  • Majki2111
    4.2k
    Moguće. Jedan sam od takvih. I na 24 sata isto 1300 glasova. 80% za Lovrena. A i na Zoni vidim ima nas dosta koji smo za. Razmišljam na način da je jedino mjerilo teren. Ove igrice i sudkim prostorijama, jednostavno nisu moja struka niti utjeću na mene. Niti ja mogu utjecati na njih. Ako bude dobar na terenu, može, neka dođe.
  • plavac173
    2.6k
    Lovren je prva opcija i ako ne uspiju njega onda idu po Cipranina.

Lovren sa iskustvom i gardom pobijednika i lidera, moze.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Lovren I Teo, granit. To nam treba sad, dugoročno ćemo na ljeto sastavljati. Titula je najbitnija trenutno
  • Forenzicar
    40
    Ma trebamo apsolutno ići po Lovrena jer čovjek ima toliko iskustva i znanja i može nam jako pomoći i može pomagati mladima uz KTC tako da definitivno + i još čovjek sve zna o ligi i što ga čeka a ne čekati adaptaciju
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Lovren je prva opcija i ako ne uspiju njega onda idu po Cipranina.plavac173

Znam, samo kažem da bih ja čak obojicu, Lovren naravno fix, a Laifis može doći jako povoljno, 30 godina, ugovor istječe za 5 mjeseci, Standard u fazi reseta pa možda može doći potpuno besplatno.
  • Mr Anderson
    15.6k
    A tko zna išta o tom Cipraninu? Jeli ga netko gledao ikad? Ja nisam ni čuo za njega, a kamoli ga gledao.
  • Droljo
    23.3k

Baš htjedoh pitati di su sofa skoreri da vidimo postotke duela u zraku, na zemlji itd..
  • plavac173
    2.6k
    Lovren I Teo, granit. To nam treba sad, dugoročno ćemo na ljeto sastavljati. Titula je najbitnija trenutnoKujtim Shalla

Apsolutno sve receno.

Ajdeee Dejaneee
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.