Čekaj, ako ja napišem da je Stari zavjet skup mitova - to vrijeđa tebe, ali kad ti kažeš da je Bog stvorio svijet u sedam dana - to ne vrijeđa mene? Zanimljivo :) — Bosskovitz
Ovakve stvari me ljute jer odbijam vjerovati da si ovako plitak i da ti je ovo argument. Tebe "vrijeđa" što piše u Bibliji pa je u redu ponižavat i ismijavati vjernike. — mali M
Ne, baš potpuno suprotno od toga: mene uopće ne vrijeđa što piše u Bibliji, — Bosskovitz
Ne, baš potpuno suprotno od toga: mene uopće ne vrijeđa što piše u Bibliji, ali mnogi ovdje se uvrijede na svaki komentar koji Bibliju komentira s aspekta koji nije striktno religijski, odnosno konkretno katolički. Doslovno tvoj komentar "Ne možeš razgovorima o vjeri nabacivati termine poput izmišljotina, mitovi, špageti čudovišta" - ti si se uvrijedio zato što sam se uopće usudio spomenuti u istom komentaru nešto tvoje i nešto što se tebi ne sviđa. — Bosskovitz
Ajde istinu na sunce, da ti dođe dijete doma i kaže "Tata, kako to da Ana ima dvije mame, a nema tatu?" - kaj bi joj ti odgovorio? Jer bilo to "biološki moguće" ili ne, izuzev promijenjenog imena ovo je situacija identična situaciji koja se dogodila frendu s njegovom malom kad je krenula u školu. Nemoj se izmotavati, slobodno stavi u navodnike svoj odgovor svom sedmogodišnjem djetetu. — Bosskovitz
izlazak iz te tvorine i lijepo u grupu s Istočnim susjedima — DrawTube
Btw. u 11 godina clanstva u Europskoj Uniji koliko smo to vise napredovali u odnosu na istocne susjede? Ocu konkretne podatke. — NitkoBitan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.