• DrawTube
    7k
    predvidio sam još na početku tekme brojku 17 000

Istok im prima 13 000 , bio je na nekih 75-80% dakle 10 000 ljudi , na sjeveru možda 3000 Tovara, isto tako na Zapadu otprilike (koji je 2/3 prazan) još ih se nešto nakupilo u onom obiteljskom sektoru i evo ti brojke

Ne pumpaju oni brojke nego rade ono što bismo mi trebali. Garantiram da danas od 17 000 tovara niti jedan nije prošao mimo brojača. A ne kao mi gdje se ručno trgaju karte
  • bluepower86
    1k

Moja skromna osobna procjena Istok 7.5/8tisuca/Sjever 2500/3tisuce ljudi/Zapad oko 2 tisuce.Maksimalno 12500/13tisuca.Ali jasno mi je na kaj ciljas.
  • Purger
    360
    Netko izvadio aparat za gašenje euforije u Gorici?
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Rijeka-Lokomotiva sljedece subote tekma koja ce jako puno reci, a pogotovo o nama...
  • M94
    1.7k
    Rijeka i Hajduk imaju bolju obranu od Dinama, skupa s golmanom. Nema panike toliko i kikseva, jučer Loksino svako izbijanje panika jbt i čekaš kad će neko zjbat.
    Dosta poražavajuće je to sve skupa. Mislim da je ovo stanje na tablici realna slika sadašnjeg HNL-a.
  • Facke
    6k

Nemaju. Sigurne nemaju. Al tu su druge stvari koje su nas problem.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Lokomotiva bi onda trebala bit cetvrta a Osijek 5 ili 6
  • i more je plavo
    1.3k
    Ima ovdje sigurno i onih sto se sjecaju NK Zagreba, nitko ih nije ozbiljno shvacao, svi su cekali kiks pa sunovrat, a oni na euforiji odletili do kraja.

Rijeka ima super atmosferu, prilicno široku klupu i dovoljno ludog trenera kojeg ocigledno prate.
    I dolaze nam za 2 tjedna.
  • Mali Zeus
    17.4k
    ja vjerujem @Papastrumf više od izvjesnog Denisa iz 8/24.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Gledam danas Slaven Belupo. I podsjeti me na onog prijetelja iz srednje, kojeg smo svi imali. Nauči samo za dva, ako nauči, nikad ne znaš može li više i za što je kadar, je li zapravo glup ili mu se ne da.

Zajebanciju na stranu, nije moguće da su toliko loši, ali ljudi nemaju nikakvu tendenciju napraviti nešto preko centra. I uredno ostaju u ligi svake godine..
  • Patak
    3.5k
    Taj komad ima momčad na prvom mjestu HNLa s ekipom ništa boljom od konkurenata. A ekipa mu jede travu i igra vaterpolo ako treba.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Rijeka trenutno izgleda najbolje i po meni faforit za naslov, al u odnosu na Hajduk riječ je o nijansama.
  • Mandelinho
    682

Pa ima i pravo.
    Ako imaš dnevnicu 150-500€ ( Sto u Rijeci i je neki raspon plaća) i navijači dođu i pokisnu kao miševi da bi tebi dali podršku, ima da im bacaš dres, štucne, hlačice…
  • rioda
    8.6k
    Rijeka je trenutno najbolja momčad, to je sigurno. Da se ide pojedinačno secirati svaka ekipa vjerojatno bi zbroj drukčije pokazao, ali oni imaju najbolje posloženu momčad koja je kompaktna, motivirana, borbena, za razliku od Dinama i Hajduka kreacija napada im je na puno višoj razini.

Više se trenutno pribojavam Rijeke nego Hajduka s obzirom na trenutnu formu, ali me baš zanima kako će Rijeka izgledati na Maksimiru. Često su oni znali biti jako dobri pa na Maksimiru odigrati kao Slaven Belupo jučer u Splitu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.