• miro
    10.3k
    Bome mi ako Rijeku ne dobijemo, ode prvenstvo prije ožujka
  • Joza
    645
    Jedino dobro kaj bi moglo iz tog izac je da profesor dobije pedalu, a onda krece renesansa
  • NORTE
    27.9k
    Proslavio golove Rijeke Gorici kao da im je dinamo zabio.

Tovari, Banić, Maloča i Brkljača na aparatima.
    Uvijek kontra Splita.
  • NitkoBitan
    40k
    Rijeka nam bjezi trenutno vise od Hajduka. Zakaj pobogu navijat za Rijeku kad se ujedno bodovno udaljavaju i od nas?

Kaj ako budemo par kola prije kraja mi i Rijeka egal u bodovima? Bome ono stvarno jbno kaj ste navijali za Rijeku pocetkom proljetnog dijela sezone, ti bodovi bi im mogli bit presudni.
  • Raul
    477
    Najzanimljivija utakmica u drugom dijelu sezonu zasada, treba čestitati igračima i jedne i druge momčadi s obzirom na kakvim su uvjetima igrali
  • Mihaljević
    15.2k
    Najbolje da pustimo Rijeci sad na Maksu... :mask:
  • dinamo u srcu
    3.1k
    Mi moramo svaku dobit i nadat se da ce oni negdje kiksat. Gledat samo sebe i svaka nam je finale. Prva Betis, onda Varaždin.

Ajmo Dinamo,nema predaje.
  • Zagreb1992
    3.9k

kaj je tu bilo zanimljivo ??
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Nisam ja navijao za Rijeku nego moje srce
  • plavac173
    2.6k
    Mi moramo svaku dobit i nadat se da ce oni negdje kiksat. Gledat samo sebe i svaka nam je finale. Prva Betis, onda Varaždin.

Ajmo Dinamo,nema predaje.
    — dinamo u srcu

Ne trebamo gledati hoce li oni kiksat jer ovisimo sami o sebi ali naravno da zelimo da kiksaju
  • Jaro
    13k
    zato kaj vecina i dalje rijeku ne shvaca ozbiljno, pa racuna da ce ipak njohovo vodstvo u ligi stvarati pritisak pod kojim ce tovari oast, a mi cemo rijeku lako stic.
    Svi ignoriramo da su i Rijeka i Hajduk u puno boljoj formi od nas...
    Ugl, mi smo svakim danom na tome da nam je svejedno tko ne kolko ispred nas jer se preokret u nasoj igri ocito nece desiti. Jedina nada je da i jedni i drugi bas jako upadnu u rezultatsku krizu.
  • seljak86
    3.2k
    S pobjedom u zaostaloj smo i dalje treći, naravno da trebamo njihov kiks.
  • NitkoBitan
    40k
    zato kaj vecina i dalje rijeku ne shvaca ozbiljno — Jaro

Meni je pola familije sa Kvarnera, ni oni ne misle da ce Rijeka bit prvak al je realnost takva da su trenutno prvi na tablici.

Jedina nada je da i jedni i drugi bas jako upadnu u rezultatsku krizu. — Jaro

Oce kad tad.
  • Jaro
    13k
    Oce kad tad. — NitkoBitan

Al pazi, ta kriza mora bit takva da nadoknadi nasu konstantu... Pa Hajduk prethodne 4 utakmice nije pobjedio, nama nije bilo dovoljno...
  • Benito
    1.6k
    Prije ćemo mi još dva puta upast u krizu nego oni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention