• plavac173
    2.6k
    Dvojica ga iznosila sa terena, nemoguci teren
  • Zagreb1992
    2.4k

Da...Mesare ih ovi iz Gorica opako ..Lakrdija teška od lige ako se ovo nastavi ..pa kome je u interesu da se u ovim uvjetima igra utakmica ?
  • NORTE
    16.2k
    Da na ovakvom terenu igraju Hajduk ili dinamo i da je neriješeno mislim da bi odmah bila prekinuta tekma.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Da je ovo normalna liga Strukan bi u 15.minuti poslao igrače u svlačionicu i utakmica bi se odigrala u utorak/srijedu. Ionako ni Gorica ni Rijeka ne igraju Europu i mogli bi igrati preko tjedna. Pošto je Hrvatska sumrak logike i razuma Strukan će pustiti da igraju do 70.minute pod opravdanjem ''da se dotad moglo igrati'' i onda će prekinuti meč a pošto ga je odigrana većina rezultat će biti valjan i služben.
  • cibona
    5.3k
    Znaci za tebe je 100% 1/1 dinamo izgubio titulu? Zanimljivo, zanimljivoplavac173

Jesi ti zaboravio sto si jucer napisao? Evo podsjetit cu te tako sto cu te citirati.

Napisao si ovo : "I tako smo mi poklonili titulu, nevjerovatno, bas nevjerovatno."

Cudis se nekom forumasu sto je napisao da nam nema spasa, a ti si jucer doslovno napisao istu stvar. Kontradiktoran si samom sebi.
  • plavac173
    2.6k
    cist penal za rijeku
  • Bruh
    1.1k
    Kak se ovo još igra... ovo su uvjeti ispod svake razine
  • Purger
    360
    Moj savjet vam je da se okrenete nečem drugom, bilo to gaming, planinarenje, gluma, ples, pjevanje, Karate, štogod, jer ovo ne izgleda dobro i samo si uništavate živce i raspoloženje
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Opravdanje za neodgađanje utakmice će biti da ''previše košta organizacija nove utakmice'' to jest preskupo je platiti 20 redara po 200 kuna i sijalice na reflektorima da svjetle još 2 sata neki sljedeći dan.
  • plavac173
    2.6k
    Najbolje da ce ga dat po ovakom terenu..
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Pjaca kao Beckham i Ramos.
  • plavac173
    2.6k
    Najbolje da ce ga dat po ovakom terenu..plavac173

Hvala
  • Bruh
    1.1k
    netko će se slomit ak se bude igralo do kraja
  • Kruno
    951
    Sta Pjaca promasi.
  • plavac173
    2.6k
    Volim kako mi ignoriras onaj post od gore, ili si shvatio da ipak ne mozes shvatiti neke stvari ili imas problema sa pamcenjem

A za to sam vec odgovorio da je bilo vruce glave a i svejedno je bilo u smislu da im poklanjamo titulu, a ne da je hajduk sam osvaja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.