• emilperska
    11.3k
    Bilo je onih kojima je bio Hoxha > Brekalo he he..
    Hoxha igrac s karijernim plafonom Gorice kojem smo dali reprezentativni ugovor. Kakvu upravu imamo i kakvog tzv.trenera imamo, nista drugo nismo zaslužili..
  • db-izbjeglica
    18k
    Kakvu upravu imamo i kakvog tzv.trenera imamo, nista drugo nismo zaslužili..emilperska

Dosta precizna dijagnoza...
  • bbb medimurje
    4.2k

Ne mozes usporedivati ucinak igraca koji je rotacijski u ligama petica s hnl-om
    Ak je rotacijski igrac u ligama petice gotovo sigurno bi bio pojačanje za bilo koji klub hnl-a
  • bbb medimurje
    4.2k
    .brekalo je pokazao kakav je, takvog dinamovca ne zelim u klubu kojeg volim! Amen vise s njimOrc123

Apsolutno!
  • Orc123
    12.9k
    dobro je mali M napisao jucer! Kad si ucitelj i imas razred od 25. Ucenika i svi ti idu na popravni onda nije problem razred nego ucitelj....dalje ne treba objasnjavati. Ovaj bi od Messija napravio Menala....
  • mlinchica
    3.7k
    bas gledam hoće sam sebe saplest i past koliko je to loše izgledalo.. jos 10ak sec i igrač Slavena (ne znam tko mu je bio na leđima) bi možda dodao gas i stigao ga :lol:
    Roy si “raskrvavljuje lice prstima” kao nas plavac :blush:
  • Plavi-9
    905
    Nećemo valjda nakon utakmice sa Slavenom proglasiti nekoga pojačanjem? I mi smo nakon Gorice mislili da je to to pa smo se opet prizemljili.
  • Krizy
    59.7k
    Zaboli me, ne želim takvog igrača u Dinamu. Usporedi njegove brojke u europskim natjecanjima u jačem klubu s europskim brojkama Oršića u Dinamu. Ista pozicija :wink:
  • Mali Zeus
    18.9k
    Pravo je čudo da smo, tako loši kako jesmo, još blizu, ali bojim se da ćemo biti sve dalje iz kola u kolo.
  • Kruno
    1k
    E moj Brekalo nikad ti nisi bio Dinamovac.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Protiv Slaven Belupa i Rudeša bi i Menalo izgledao kao igrač od 20 milijuna eura.
  • plavac173
    2.6k
    J** me dan kad sam krenuo pratit ovaj sport
  • Georg Koch
    6.4k
    majstore, ne pricamo isti jezik ocito.
    Kao sto sam na poluvremenu napisao, moze biti 6:0, ali izjavit da je 1:0 rez.na pol.zavrsena utakmica, nema veze sa vezom.
    Ali eto, nek tebi ima, besmisleno mi je ici dalje :D
    Uzivaj
  • Orc123
    12.9k
    Inacw cuo sam da je ovaj Slaven prodisao odlaskom Hoxhe...gledam nisu spojili 3 dodavanja.....prema napred nemas nikoga tko bi napravio visak...top
  • striko
    2.3k
    Mene samo Rijeka može razveseliti ovu sezonu. Ne vidim kako mi možemo uhvatiti neku seriju pobjeda. Stiglo se reagirati na polusezoni i taj vlak je otišao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet