• plavac173
    2.6k
    Ako ti mislis da Slaven moze ovdje gol dat ja ti cestitam jer ces sigurno uspijet u zivotu sa takvim optimizom
  • Juznjak
    4.3k
    ne vidim kako slaven može zabiti jer nisu sposobni spojiti tri dodavanja u kojima su im igrači slobodni.db-izbjeglica

Isto su tako svi izgledali protiv nas ranijih sezona. Slaven igra točno onoliko koliko im Hajduk dopušta.
  • db-izbjeglica
    18k
    Zasluženo. Mi se nijednoj ekipi ne možemo nametnuti kako se oni nametnu velikoj većini ekipa u ligi.Juznjak

U pm ispada da dobijaju sve sa par komada razlike, a zapravo su sredina HNL-a po zabijenim golovima
  • rioda
    9.6k
    Ako mislite na ovu povratnu nakon koje je Kalinić zabio, nije ruka, igrao je glavom
  • Juznjak
    4.3k

Nisam komentirao koliko zabijaju ili stvaraju prilika nego samo kako stoje na terenu.
  • Krulek
    863
    Ako smo došli do toga da čekamo i nadamo se posrtaju ajduka, a naša igra i igrači nisu ni za onu stvar onda najbolje da odmah potpišemo gubitak prvenstva. Kako Dinamo igra i tko ih vodi ne zaslužuju ono " Nema predaje " na dresu.
  • DrawTube
    7k
    image.png

Hvala Jakire što ovisimo o ovim amaterima da Hajduku izbiju bodove na Poljudu danas
  • wolfgang14
    2.8k
    Mislim događale su se već "nemoguće" stvari kao što je kad je gorica u zadnjih 5 minuta preokrenula protiv hajduka. Ali jednostavno slaven u napadu je totalni očaj ali ajde, možda neki penal ili nešto izvuku
  • Mlađi referent
    13.8k
    Počeli smo masovno kmečat, znači voda je do grla
  • db-izbjeglica
    18k
    Nisam komentirao koliko zabijaju ili stvaraju prilika nego samo kako stoje na terenu.Juznjak

Pa stoje nikako...ovo je jad i bijeda, cijela liga je jad i bijeda, prvak će doslovno biti najmanje loša momčad.

Protiv ovakvog slavena, u 45 min uputiti 3 udarca u okvir gola, od kojih je jedan bio apsolutni alibi udarac sa 20 metara.
  • Bruh
    1.1k
    aha penal protiv hajduka i to još kad ovi ne mogu doć u 11m lol
  • emilperska
    11.3k
    Cak ni jogurt i njihova prorežimska uprava nisu toliko nesposobni da prokockaju ono sto im je agent međugorja na nasoj klupi darovao..
  • Markelo
    3.4k
    Pa nisu tovari rudeš da ih svako malo neko mrkne. Oni klubove kao što je Belupo mogu doma sredit bez problema i bez Livaje, imaju dovoljno kvalitete u svome kadru.
  • Ivan0302
    993
    Ma ljudi moji, pa mi smo jučer trebali samljeti lokomotivu, pogotovo poslije drugog gola kad smo izjednačili, mislio sam da ćemo izaći da ćemo ih pokidati, a ne mi izašli kao da nam bod paše. S tim da je Hoxha zabio zicer čist ili Ristovski dodao Kaneku, a ne mi osim toga ništa nismo uradili.
  • plavac173
    2.6k
    Koliko su ljudi sugavi meni je to nepojmljivo, uvijek zabiju neki krumpir pred kraj poluvremena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet