• Kristijan992
    839
    Zadnjih pola sata samo napucavanje i kaj bude
  • Mihaljević
    15.2k
    Jakir ima podršku "senatora" jer je on jedini čovjek na svijetu koji Rileta, Mišića, Ademija, Petka & Co neće staviti na klupu. Sva njegova pojačanja se nisu pokazala, pogotovo Hoxha za kojeg je plaćena odšeta od milijun. Otkaz.
  • NitkoBitan
    40k
    Do kad ce se Zagorac forsirat na golu? Ja sam vec rekao prije da se s takvim golmanom ne osvajaju titule.
  • sport
    6.2k
    Ovo je jedno veliko NIŠTA,u 4 utakmice samo u jednoj smo odigrali dobro (Gorica).
  • jp23
    4.9k
    ovo je tvoj Jakir zakuhao. Ovo je njegov stil igre, ovo je ono što si mjesecima branio i po nama pljuvao kada smo rekli da on nije trener za Dinamo. Ti nemaš pravo igrače tražit da skidaju dresove.
  • Kaj je
    2k
    Nema opravdanja za vađenje Baturine, nema.
  • serbus
    6.2k
    Nije ovo loše bar na Poljudu neće moći branit nulu , nego napasti ako do onda budemo na -1
  • Orc123
    17.5k
    Igraci su ovdje najmanje krivi....igru stvara trener
  • Sunja86
    1.3k
    Pa šta su oni vidjeli u Živkoviću pa da je on trenutno u prvih 11 dečko je loš u delu, spor i ne zna iznijeti loptu ni odigrati pas nevjerovatno.
  • i more je plavo
    1.3k

Slazem se da nije problem samo u Jakiru, ali mislim da nam treba neko prodrmavanje i šok terapija, pa da bar svi u klubu i na tribini znaju da se pokusalo sve.
  • plavac173
    2.6k
    ovo je tvoj Jakir zakuhao — jp23

Ne blamiraj se, sam sam rekao na pripremama da ako ne bude poslije dobro izgledalo da sam prvi za to da mu se dadne otkaz , ne znam je li to previse za tebe da mozes razumijeti ili ti treba jos par puta ponoviti?
  • Droljo
    32.6k
    Treneru momentalni otkaz. Nitko nek ne vodi ekipu!
  • Dalmatinec
    657
    Klasična igra ove sezone; vječno je pas prvom igraču slab ili prejak ili lijevo ili desno, šut vjemo izvan okvira iz izglednih situacija, a šut u okvir je uvijek u golmana. Nonšalantnost, manjak truda i prijeđi brigom na drugoga na visokom nivou ko i dosad.

Zamjene bože te sačuvaj.

Jakire, odstupi odmah u svlačionici! Ne želimo tvoj komentar utakmice kako je teren grbav i klizav i kako je postojala želja.
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Sad će igrači poginuti protiv Betisa, odigrati dvije egal utakmice i na kraju tijesno ispasti a u HNL-u će biti ispuhani i kiksat će s kim god igrali. Na kraju lose-lose, ispadanje iz Europe i -6 ili -7 bodova u HNL-u.
  • Heisenberg1986
    593
    Ako jakir večeras ostane trener nema drugog objašnjenja nego je trenutna uprava zlonamjerna i želi lose ovom klubu.
    Sa obrnutim rosterima bi cabraja nabio kockoglavog 5:0.
    Da nitko ne trenira dinamo i dogovore se ko igra u prvoj na sik sak suk odigrali bi bolje nego pod vodstvom ovog panja.

Jebem ti mater u picku i nogometu.
    Najlošiji trener u povijesti dinama. Gori od anemičnog kopića i gromovnika ilije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet