• Dino
    3.1k
    Jebate, kaj je napeto danas na forumu. Nije lako docekat subotu. :lol:
  • Mrvica
    4k
    Iskreno ne sjećam se kad je ovoliko bombi palo u jednom danu. :lol:
    Zapostavio sam posao refreshajući Zonu!
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Dobro jutro svima,
    LOKOMOTIVA MORA PAST!
  • Matus
    129
    Uz Loksu, nek mi i temperatura padne.
  • kibic11
    131
    Dobro jutro svima pogotovo Zeki!!
  • Mrvica
    4k
    Dobro jutro svima!
    Kako je lijepo vidit pozadinu na Zekinoj profilnoj slici! Tmuran i oblačan dan, ali jako jako lijep! :cool:
    ma svi nek padnu! :strong:
  • Probirštift
    671
    Dobro jutro svima vidimo se u redu na Kranjči danas!
  • Noel
    8.2k
    Ovo kaj Tomašević radi ujutro radnim danom na jadranskom mostu je nešto najluđe kaj sam u životu vidio. Ovo je za teški zatvor. Psihički poremećen čovjek.
  • austrijanac
    5.2k

Imam rentan ured u Wespi na Heinzlovoj.

Nisam otišao 2 mjeseca već tamo jer ta patnja koju čovjek treba proć ujutro s autom je neizdrživa. Dođem nadrkan na cijeli svijet na posao.
  • ksapi
    3.5k

Općenito, nakon što su godinu i pol radili rekonstrukciju rotora oni sad rade novu rekonstrukciju pruge već koliko, godinu dana? :lol:
  • Jaro
    8.7k
    Ovo kaj Tomašević radi ujutro radnim danom na jadranskom mostu je nešto najluđe kaj sam u životu vidio. Ovo je za teški zatvor.Noel

srecom, od korone sam u home officeu, a i inace su mi mjesto stanovanja i ured na pozicijama kraj izlazaka s obilaznice. Al kaj se desava na mostu?
  • Noel
    8.2k

Ne rade ništa blago rečeno gledajući radnike al su zato stavili jednu jebenu traku za uključivanje na most.. iz svih smjerova. Koja je to ludnica da je kolona dužinom cijele horvačanske i selske do križanja sa ozaljskom. Govorimo o krkljancu koje nisam nikad doživio. Na posao sam krenuo 2 sata prije i jedva stigao. Kaj veli austrijanac lud si. Najbliže osjećaju Michaela Douglasa u Falling Down.
  • Bruh
    1k
    umjesto nadogradnje željeznice za park and go i javnog prijevoza namjerne gužve hahahahah
  • Rakovica1986
    832
    da, ja sam jučer podivljao i popeo sam se gore na zelenu površinu di je tramvaj, išao u krivom smjeru, napravio brdo prekršaja jer se doslovno nisam pomaknuo s mjesta 30 minuta. To je malo izazvalo ljutnju onih koji su mirno čekali, no ja jednostavno u takvim trenutcima ne mogu ostat miran. Na kraju sam se kroz te prekršaje iz skroz drugog smjera domogao te jedine trake. Nema tog policajca koji bi me jučer kaznio, bio sam ga spreman odrobijat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.