Sa ovom izjavom ti meni praktički braniš ikakvo sudjelovanje u demokratskim procesima, a ponajviše politički angažman. — GaijiZG
imaš svog idola Manolića za primjer — serbus
Osporavaš naše vjerovanje i pokušavaš nam reć kak smo zadrti ,a spominješ nekakav zakonik ur-namme od prije 4000 godina. Klasično licemjerstvo lijevih liberala.. — Noel
Meni je kod tebe Boss najsmješnije što ne želiš priznati ono što izgovaraš svakom riječju i svakim argumentom. — mali M
Kao prvo kad vidim citat sa wikipedije što je sekularizam skoro sam umro od smjeha — mali M
Poanta je da se crkva ne miješa u državu i država ne mješa u crkvu. — mali M
Ne, ne branim ti. Branim da se vjerska pravila nameću kroz pozitivnopravne propise i da se bilo koja vjera nameće ili propagira kroz javni sustav u jednoj sekularnoj, liberalno-demokratskoj državi u Europi.
Al većina zakona se poklapa sa 10 Božjih Zapovjedi, lol. — GaijiZG
Kako onda odredit kaj je prihvatljivo kaj ne? — GaijiZG
Mislim pošto liberalni sekularizam nema jasno određen moralni okvir. — GaijiZG
I što sa slikovnicama? Jel po tebi treba dopustit gay slikovnice u javnim školama? — GaijiZG
Od kuda ćemo onda krenuti, možda sa izbacivanjem Boškovića — Fanboy
Gay slikovnica je pojednostavljivanje teme. Ako govorimo o slikovnicama duginih obitelji, apsolutno mislim da ih treba dopustiti u javnim školama jer se one na jedan vrlo jednostavan i djeci razumljiv način bave temom koja će smanjiti diskriminaciju druge djece. — Bosskovitz
Gay slikovnica je pojednostavljivanje teme. Ako govorimo o slikovnicama duginih obitelji, apsolutno mislim da ih treba dopustiti u javnim školama jer se one na jedan vrlo jednostavan i djeci razumljiv način bave temom koja će smanjiti diskriminaciju druge djece. Djeca u heteroseksualnim obiteljima, a to je ogromna većina obitelji, navikla su da imaju tatu i mamu i novo im je ili čudno ako neko dijete kod njih u razredu ima dva tate ili dve mame, a u toj situaciji imamo samo dvije opcije: naučiti djecu da postoje drugačije obitelji, da je to okej i da ta djeca nisu ništa manje vrijedna od drugih, ili ignorirati tu činjenicu i pustiti da svako dijete doma pita roditelje "zašto Ana ima dva tate". Znaš i sam da u drugoj opciji ne postoji šansa da barem jedno dijete ne dođe u školu i kaže Ani da su njezini tate pederi i da oni nisu prava obitelj, a bog je stvorio Adama i Evu, ne Adama i Stevu i slične idiotske parole. — Bosskovitz
Odite u Afriku i pitajte ih jesu ikad culi kaj znaci biti gay i ima li tamo nekoga koga privlaci osoba istog spola. Jao zaboravio sam, oni ne znaju kaj je to jer nemaju gay slikovnice. — NitkoBitan
zivotinje se nagonski 'krešu' iako su istog spola — jedan u nizu
Sta stvarno mislis da ga u Africi nitko ne prima u dupe? :D — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.