svemir sa početkom minimalno implicira ideju Stvoritelja. — GaijiZG
Svi pravosudni zakoni svake civilizirane države imaju temelje u 3 Božje zapovijedi. (Ne ubij,ne svjedoči lažno, ne ukradi.) — Noel
Tako je,isto kao kad razni liberalni ljevičari tupe o slobodi. Nisu svjesni da je Tvorac slobode sami Bog. — Noel
A ti propagiraš da građani ne smiju imati nikakav utjecaj vlastite krščanske ideologije na njihov demokratski život, odnosno na njihovu konzumaciju glasačkih prava, što je jeziva pretpostavka. — GaijiZG
Mislim da imaš pravo vjerovati u što god želiš i branit ću tvoje pravo da vjeruješ uvijek. Ali isto tako ne dopuštam da se vjera upliće u javne poslove u kojima sudjeluju i oni koji te vjere nisu jer vjerska pravila, dogme, ideje i stavovi trebaju vrijediti samo i isključivo za one koji su pripadnici te vjere. Ja tebi ne namećem svoje, nemoj ni ti meni nametati svoje i idemo dalje.
Ako je kritika loših stvari u Crkvi pisanje protiv Crkve, je li onda i kritika loših stvari u Dinamu pisanje protiv Dinama? Nije, jel tako — Bosskovitz
Ta priča da se Bog skriva iza neotkrivenih prirodnih fenomena vrijedi samo za poganske religije. — GaijiZG
Oni su doslovce prilagodili svoju znanost NEPOSTOJANJU Boga, i pali su kao kruške. — GaijiZG
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.