U principu netko tko je strani državljanin i nije u Hrvatskoj, nema neku šansu učlanit se u klub? — kibic
Naime, svi članovi moje obitelji su dobili iskaznice osim mene. I ove i prošle godine. Naveo sam istu adresu dostave i zatražio da se dostavi poštom. — Jameson
Ako imaš VPN ugasi ga il stavi na Hrvatsku. Probaj ugasit sve blokatore oglasa i skočnih prozora i prihvati sve kolačiće i alate za praćenje sa stranice. Za kraj probaj preko incognito u internet pretraživaću otvorit stranicu.
Meni je lagano prošlo, al isto imam frenda s kojim sam pokušaval to odradit i nije mu išlo. — kibic
Meni baca grešku kod dodavanja da su pogrešno uneseni podaci kada upišem OIB i broj članske. — Šteco
jesi pogledao ono osnovno? meni je javljalo identičnu grešku i poslao sam mail na članstvo sa svojim podacima, i nakon mjesec dana su mi se javili da su mi u sustav krivo unjeli dvije znamenke OIB-a i da su sad to uskladili i normalno sada vidim sve..
Drugi par čarapa je što kao i Draž strpljivo čekam da mi se odradi učlanjenje već skoro mjesec dana... nije još panika, ali uskoro ćemo vidjeti — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.