Zanimalo me nešto što je kolega spomenuo za košarku — Mr Anderson
Pozvati ga javno — Mr Anderson
Mi predstavimo program a oni objave srcedrapajuće priopćenje o Simonu,prije toga prigovor na novinske natpise o "podršci" I.O. Dinamovom proljeću itd.Nemaju nikakvu viziju ni program i bave se samo kmečanjem. — sport
Ma nisam uopće pitao za to u nedjelju, to znam da nije niš bilo. Zanimalo me nešto što je kolega spomenuo za košarku — Mr Anderson
Pa nek kaže da nije bilo prijetnji i da se povukao iz drugih razloga — Mr Anderson
ESG je temelj modernog poslovanja, guglaj tu kraticu. Nema nikakve veze ni s ljevičarenjem ni s politikom — Bosskovitz
Environmental social governance itekako ima veze s politikom. No to nije spomenuto u ovom programu. — kibic
ufff koliko sam upoznat s ESG-em, nazalost itekako ima veze s politikom, i to onom kako kazu Ameri “woke”. Drugi je par rukava sto je to kamuflirano kao briga za drustvo i okolis. — FrenchMontana
Btw, ajmo zastati na trenutak da osvjestimo realnost ove situacije: mi raspravljamo o ESG-u i društveno odgovornom poslovanju kao točki izbornog programa za izbore u Dinamu. Koliko god se možda i nećemo složiti, evo ne mogu skinuti osmjeh s lica dok ovo pišem i prisjećam se svega zadnjih 15+ godina. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.