• Danko
    2.2k
    Treba šparati dok se ima a ne dok se nema :)
  • Jurki
    19.5k
    nitko ne placa transfere odmah u šusu.
    Ili rijetko ko.
    Da se dohvatim transfera.. znaci pare nisu problem.
    Problem su nesposobne budale u upravi.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Ak imaš sigurne prihode u budućnosti ko npr prihod od LP, svaka banka će ti otvoriti neku vrstu kreditne linije za tekuće poslovanje, čak će se trgati za to.
  • Ludovic IX
    9.8k
    LP je sve samo ne sigurno
  • Mali Zeus
    19.3k
    A ja od jednog insidera u subotu čuo da imamo samo za plaće do šestog mjeseca. :D
  • Mr Anderson
    13.9k
    A ja od jednog insidera u subotu čuo da imamo samo za plaće do šestog mjeseca. :DMali Zeus

Pa to je super...računaj koliko mjesečno dajemo za plaće. Ako veća sad imaš za 5 mjeseci za plaće ne računajući buduće prihode onda je to super.
  • Mr Anderson
    13.9k
    LP je sve samo ne sigurnoLudovic IX

Kad ju izboriš onda je siguran prihod i imaš kolateral za bilo kakav kredit.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Pa to je super...računaj koliko mjesečno dajemo za plaće. Ako veća sad imaš za 5 mjeseci za plaće ne računajući buduće prihode onda je to super.Mr Anderson

Ma to je bilo kao onak, do ljeta plaće i onda potop. Samo jedna od tih i takvih glasina, da se samo nasmiješ u sebi.
  • Mali dioničar
    18k
    Jel moguće da su toliko nesposobni da će dati milijun eura poreza na dobit?rioda

Da, bolje bi bilo da je Bara napravio fakturu na 6 milja pa dati Bari svih 6 nego da Dinamo plati državi 1 i ostane mu 5.

umjsto da ovih 6 odmah ulože u neko malo jače pojačanjeLudovic IX

A ti misliš da se kupi igrač za 6 milja i to odmah ide u trošak kao cijeli iznos?

Daj Bože da klub godišnje plaća 10 milijuna eura poreza na dobit. To znači da bi u klubu ostalo 45 milja.
  • Mlađi referent
    14.3k
    Sad kad još obranimo naslov, pojačanja se pokažu pravima, razvijamo mlade, trener dobio kontinuitet prvi put u povijesti kluba, započinje gradnja stadiona… jebote, ispast će ovo najjača uprava ikad
  • Ludovic IX
    9.8k
    pa naravno.. po meni, mi ni netrebamo poslovati sa dobiti. dobit treba uloziti u klub.
  • Captain America
    20.4k
    Samo se pokazuje kolko je debilna odluka bila neimenovati SD. Moglo se zaobići još par bačenih milijuna ili bolje utrošiti potrošeni novac.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Ma to je bilo kao onak, do ljeta plaće i onda potop. Samo jedna od tih i takvih glasina, da se samo nasmiješ u sebi.Mali Zeus

Da, ljudi bubaju bezveze jer su čuli negdje kak je neki mamićevac to izvalio, takvih gluposti se naslušam često u smjeru kak budemo propali jer smo potjerali Mamiće.
    Tovari su ne tako davno izjavili da nemaju za sljedeću plaću i da su dužni unazad pa su opstali.
  • Peškaman
    7.8k
    E sad ih treba još zajebavat i tražit da se otvori u srijedu.
    Kad ste govna na početku,budite govna do kraja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube