Budi ti principjelan, gdje bi on po tebi smio raditi a da je sve cisto? Jutarnji, Vecernji, Dnevno? koja je tamo razlika od indexa, svi oni su imali štetne naslove i tekstove protiv dinama i grupe, zato i kazem daBudimo onda principijelni do kraja. — platini
Više od ovog platini me zabrinjavaju ovi koji mu lajkaju ove napise... — Pop corn
Ne znam gdje si vidio nase stanje blagajne da tako odlucno kazes da mi na ZD novaca imamo za neke konkretne poteze i dugorocnost, ali trenutno brojimo da mozemo platit 2-3 teksta maksimalno i placene oglase za njih. :snicker: :brow: — BluePhone67
Kritika bi trebala biti objektivna? U tvom izdrkavanju prema Indexu nisi nijednom spomenuo EPH, kako im se praštaju dugovi i kak se financiraju, pa do kamarile trolova iz 24 sata, Večernjeg...
Zašto se nikad o njih ne oćeš? — Kwedi
Nisi razumio, kolega se referirao na to da ne bi bilo lose da se napravi akcija da se skuplja lova i da ima zainteresiranih koji bi sudjelovali u tome — Bosna86
Eto napisat ću da su svi mainstream mediji krivi za puno toga lošeg u društvu, uključujući naravno i EPH. Rade svi u korist kapitala a protiv hrvatskog naroda. — platini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.