• DrawTube
    7k
    Pampas nije ni na 50% svog potencijala s Osijekom. Kohorta je premala skupina da izdominira, bude ih najviše 400ak. Ne samo da su ih nadjačali BBB i Torcida već i Armada. Istok umjesto da prati Jug sjedi i ždere kokice, tu i tamo se priključe ali većinom šute. Pohvale za ljude s ograde koji su vadili mast tovarima.

Općenito dok nisu zabili gol su skoro svi šutili, a Sjever s tovarima je dio utakmice bio 2x glasniji. Jako pičkasto od Osiječana. Umjesto da se deru ako ništa nakon ponistenog gola i tad dignu navijanje i izdominiraju miševe sa sjevera oni mlako.

Pohvale redarskoj službi, koja je ljudima sa sjevera prije ulaska na tekmu odmah oduzela gostujuća obilježja
  • San Lorenzo
    19.5k

Mierez zabije gol, proslavlja pred torcidom, a jedan od Osječana trči iza njega i ispričava im se... :vomit:
  • Droljo
    16.6k
    jedan od Osječana trči iza njega i ispričava se...San Lorenzo
    Krivo si shvatio. Meni je izgledalo kao da ih jugović smiruje, iz provokacije naravno.
  • blackbully
    4.5k
    Mierez zabije gol, proslavlja pred torcidomSan Lorenzo

U zadnje vrijeme je popularno slaviti gol pred Tocidom. Frigan, Obregon, Mierez...

30.3. je red na Kulenovića :wink:
  • Droljo
    16.6k
    "Niti jedna dvojbena situacija nije suđena za Osijek, a u 13 sekundi vidjelo se koliko vrijedi ključni igrač"

"Je li Krovinović igrao rukom ili ne prije Hajdukovog gola, odnosno je li u istoj akciji koja je prethodila prvom pogotku na utakmici Šarlija napravio prekršaj u napadu, ili zašto je sudac Pajač zažmirio na zahvat Uremovića nad Mierezom na rubu kaznenog prostora"

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/osijek/niti-jedna-dvojbena-situacija-nije-sudena-za-osijek-a-u-13-sekundi-vidjelo-se-koliko-vrijedi-kljucni-igrac-15423041
    Kreće polako...
  • Joza
    645
    Mislim da livaja sigurno pauzira jos jednu ako ne i 2 tekme.
  • Purger
    360

Dobro ali ako ne mogu dobit Slaven Belupo doma i Rudeš bez Livaje onda prvaci ne zaslužuju nikako biti

Ali dobit će ih oni bez njega
  • Joza
    645
    Cak i ne bi bio toliko siguran, favoriti jesu, ali poznavajuci njih lako moze bit kiks jer im lagano gori pod petama i svaki bi se sljedeci kiks mogao pretvorit u kolaps, a znamo kako oni funkcioniraju pod pritiskom/euforijom.
  • jedan u nizu
    13.6k
    Da im igra lici na nesto, sigurno bi pobijedili u svim tim utakmicama.
    Posto im je igra blago katastrofalna (kao i nasa) sve utakmice su im 50-50 i odlucuju detalji. Ne mozes racunati u sve njihove pobjede jednako kako nemozes racunati i da cemo mi dobiti sve utakmice.

Bit ce kikseva na sve tri strane do kraja sezone dovoljno. Prvenstvo ce se rijesiti u zadnja 2 kola
  • plavac173
    2.6k
    a jedan od Osječana trči iza njega i ispričava im se... :vomit:San Lorenzo

Ne ispricava im se vec Jugovic ih 'provokativno' smirjuje. Calma calma :cheer:
  • Purger
    360
    Posto im je igra blago katastrofalna (kao i nasa) sve utakmice su im 50-50 i odlucuju detaljijedan u nizu

Bila im je katastrofalna igra i prije stanke pa su imali 6-7 pobjeda zaredom
    Prvenstvo ce se rijesiti u zadnja 2 kolajedan u nizu

Do toga nikako ne smije doći jer sam ja uvjeren da će oni s perišićem gaziti sve pred sobom tih zadnjih nekoliko kola. Mi nakon 15.4. moramo njima bit na minimalno +5
  • Purger
    360
    Posto im je igra blago katastrofalna (kao i nasa) sve utakmice su im 50-50 i odlucuju detaljijedan u nizu

Igra im je bila katastrofalna i prije zimske stanke pa su imali 6-7 pobjeda zaredom
    Prvenstvo ce se rijesiti u zadnja 2 kolajedan u nizu

U tu situaciju se nikako ne smijemo dovesti jer sam uvjeren da će tih zadnjih nekoliko kola dobit zbog Perišića. Mi njima sredinom travnja moramo bit na minimalno+5
  • jedan u nizu
    13.6k
    pa su imali 6-7 pobjeda zaredomPurger

Belupo, Rudeš i Osijek su pobijedili sa 1-0.
    Protiv Belupa su imali 9 udaraca ukupno, a Belupo 11. (opasni napadi 76-58 u korist belupa)
    Protiv Rudeša su imali 9 udaraca ukupno, a Rudeš 7. (opasni napadi 15-16 u korist rudesa)
    Protiv Osijeka su imali 10 udaraca ukupno, a Osijek 13 (opasni napadi 86-84 u korist Osijeka)

Te utakmice su doslovno dobili jednim potezom, a igra im je bila katastrofalna. Da nisu imali 3 poteza u te 3 utakmice, smijali bi im se kako su losiji od proslih sezona.

Kasnije su dobili Varazdin, Istru i Goricu sa 2 ili 3 razlike, ali statistika je bila samo mrvicu naklonjenija Hajduku.

Prije ovih utakmica su izgubili dvije, od Osijeka i Rijeke.

Ne vjerujem da ce opni sa Perisicem ghaziti protivnike. Jednostavno nema sanse. Trebat ce mu vremena i vremena, Prvo da se vrati od ozljede a drugo da se poveze sa igracima.
    Perisic je gotovo uvijek igrao sa visoko kvalitetnim suigracima. U Hajduku ce igrati sa poprilicno losim igracima (barem u odnosu na prethodne suigrace), pa ce mu sigurno i ucinak biti losiji.
    Jedan Messi ne moze nista u Miamiju jer ima kriminalne igrace.
    Perisic ce sigurno moci odskakati od drugih ali nece moci puno.
    Isto se ocekivalo i od Pjace, pa sad i od Brekala, pa Pjaca na trenutke zablista, ali dalje provodi vrijeme u prosjecnosti. Brekalo je odigrao samo jednu utakmicu, ali je bio najlosiji na terenu, sumnjam da ce biti njihov spasitelj ove sezone.
  • Purger
    360

Dobili su svaku zbog trenutka individualne kvalitete, tako će vjerojatno i sad
  • NORTE
    16.2k
    Bome ovaj bivši kapetan dinamovih juniora mi je sad visoko na listi omraženih igrača.
    Uremoviću nadam se da ništa nećeš osvojit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.