• NORTE
    17.7k
    Evo npr Belinho, klinac od Andya Bare, vjerojatno smo ga izgubili. Pitanje, dal' bi njemu sad dali 30 posto od idućeg transfera, a da znate da će biti bomba igrač i otići za 40 mil eura, ili da ode džabe u Hajduk, pa da ga oni prodaju za 40 mil eura i daju Bari i igraču 30 posto.
    Molim odgovore:)
    Haza
    Tu zapravo nema nikakvog spora oko odluke što bi i kako.
    Ako se zaista radi protiv dinama onda nas netko gadno i namjerno sabotira.
  • Zagi
    10.7k
    @Haza Bilo mi je čudno da je Živković dobio novi ugovor a da nije jednu profesionalnu utakmicu odigrao. Ne vidim potrebe osim ako se i u to nije ugradila kakva stavka.

Imaš kakve info?
    Meni to pomalo smrdi.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    A meni je čudno i produženje ugovora Bulatu nedavno iako je prethodni trajao do 2027. Zna li se nešto o tome, da nisu slučajno tu ugrađeni neki postoci? Shvaćam da su ga možda željeli zadržati s obzirom na zanimanje Rangersa pa su ga malo motivirali podizanjem plaće, ali u situaciji kada nam financije nisu bajne ne vidim potrebe za tim jer kakav god da je Bulat imao ugovor, sigurno nije volontirao, a igrač je za rubnih 11.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Kojeg beka na kraju kupujemo?
  • Mr Anderson
    12.9k
    Bekovi su precijenjeni, ne treba nam nitko.
  • Olmic
    5.1k

Ma mislim da nece nikog dovest
  • marcio amoroso
    43.5k
    Bekovi su precijenjeniMr Anderson

Bekovi i pripreme.
  • Droljo
    18.7k
    Bekovi i pripreme.marcio amoroso
    Bekovi, pripreme i prijelazni rokovi.
  • Jurki
    18.5k
    Vezano za postotke kod transfera.
    Meni je normalno da igrac koji npr vani zarađuje milju, pa dođe u hnl ozivjeti karijeru i na placu od 300 keka.
    Pa da se onda dogovori npr 15% buduceg transfera ide tom igracu kao kompenzacija za manju placu.
    Ovo kaj mi radimo nema veze s vezom. Imas igraca pod ugovorom koji ima skoro najveca primanja u drzavi opcenito i ti s njim dogovoris 30 posto ide njemu.
    Te debile u upravi treba zatuci s hrđavom sekirom.

Nakon izbora treba pretresti sve ugovore s igracima. Od onog najmanjeg do najveceg.
  • Haza
    10k
    Apsolutno, igrači među sobom znaju sve, ako netko čuje da Baturina ima 30 posto, tražit će i on. Međutim, kad se bude tražio podatak o ugrađenim postotcima, bit će zanimljivo vidjeti koliki postotak imaju igrači Bare (Niagara) i agencije VPA Sports, a koliko igrači iz drugih menadžerskih agencija.
    Samo proces čišćenja je dugotrajan proces...
  • Jurki
    18.5k
    Samo proces čišćenja je dugotrajan proces...Haza

Jedino nam to preostaje. Ili ciscenje ili je kljuc u bravu neminovnost. Nema tog kluba koji moze opstati s takvim nacinom poslovanja.
    Mislim...ne mogu me vise iznenaditi s kolicinom debilizma koji su u stanju napraviti.. ali me svaki put jos vise iznenade.
    Za ovakve poslovne poteze se vani dobiva momentalni otkaz. Bez pardona.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Ma treba minirat to i dogovorit sve sa Baturinom oko novog ugovora, makar se on potpisao dan prije transfera. Mamicu ni centa u dzep iz Dinama. Ne treba sad iznapadat malog kao zadnjeg kriminalca al fino objasnit neke stvari.

I Barina i Mamiceva agencija imaju malo ozbiljnijih igraca koji vrijede dosta (i to vecina "nasih"), dovoljno je otic na TM i pogledat. Dinamo je njima krava muzalica bez koje ne mogu.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Tudor navodno blizu sklapanja posla. Uzmite ovo s rezervom kaj sam čuo, da se odmah ogradim.
  • Jurki
    18.5k
    naravno ne treba razapet Baturinu. Nije on kriv kaj su ovi debili.
    Ali treba procesljati sve ugovore koji su sklopljeni s bilokojim igracem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.