Telegram i Index guraju odredenu ideologiju. To kaj nisu toliko ovisni o drzavi ne cini ih svetim. — NitkoBitan
Aha, na antivaxerskim spikama smo. — Bosskovitz
. Pa nemres ljude gnjavit sa 2 krize odjednom — NitkoBitan
Telegram ti je jedini mainstream medij koji ne prima nikakav novac od države (i smjenio je Plenkoviću većinu ministara samostalno), — Bosskovitz
Telegram ti je jedini mainstream medij koji ne prima nikakav novac od države (i smjenio je Plenkoviću većinu ministara samostalno), — Bosskovitz
Nigdje nisam rekel da možda i jesu u pravu kaj se prosveda tiče. Rekao sam nekaj sasvim drugo, rekao sam da su šuge koje traže potopru od nas običnih ljudi kad im nekaj ne odgovara, a kad treba pisat protiv tog istog naraoda i pravit nas sve skupa budalama, onda ko nas jebe. To ti dođe npr. kao da sad Mamić otkrije veliku korupciju u HNS-u i zatraži potporu cijelog dinamovog puka u prosvjedu i smjeni čelinika HNS-a. Mislim da si shvatio kaj sam htio reć...Da se razumijemo, ne slažem se s vama ni malo: novinari su potpuno u pravu što se tiče prosvjeda jer je izvorna verzija zakona bila ne loša nego zastrašujuća, a s izmjenom koju si isforsirali je tek nešto bolja, ali i dalje duboko problematična.
Telegram ne prima novac od države. :lol: :lol: :lol: — Mali dioničar
Kakav mrtvi Telegram, domet im je malo veći od H-Altera. Karikiram, ali ne puno. 11. su portal po posjećenosti u Hrvatskoj, na razini HRT News Online — Neki tip
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.