• Mali Zeus
    18.2k
    Kakav Mierez kakvi bakrači. Osim kaj sebe slabimo slabimo i konkurente koji potencijalno mogu otkinuti bod tovarima.
  • Laugreano
    4.4k
    Pa za Jakirov nogomet MIerez je puno korisniji od Petka. Vjerojatno racunaju da Petko ide na ljeto.
  • Praskaton
    4.4k
    Nadam se da računaju da i Jakir ide na ljeto.Najkasnije
  • Benito
    1.3k
    Glava me već boli od svega, svaki dan jedan novi igrač iskoči da ga mi želimo dovest i na kraju nitko ne dođe...mierez se ne uklapa nikak
  • Mr Anderson
    12.7k
    Miereza bi bilo dobro dovesti obzirom kakve bekove i krila dovodimo u zadnje vrijeme. Nama treba centarfor koji će biti stalno u 16 i od kojeg će kretati presing. Po svemu sudeći Brunina priča u Dinamu završava ovo ljeto. Ako nas Osijek krene ucjenjivati za Miereza onda možda nebi bilo loše vidjeti kakva je situacija s Beljom. Naravno, moramo se istovremeno riješiti nekoliko napadača. Drmić je već bivši. Još barem jednog.
  • keppi
    420
    Dobro pitanje. Baturina je neke utakmice igrao lijevo krilo. Petkom može iza napadača (Miereza).Onda bi to bilo više 4-4-2. Mišić i Ademi ili Sučić u sredini, Baturina lijevo, Kaneko desno, a Petko i malo ispred njega Mierez u vrhu napada.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Ako Baturina nije u formi, zašto ne bismo probali s 2 napadača, Petko i Mierez u špici. To izgleda opasno, ali ja bih radije novce uložio u Belju.
  • keppi
    420
    Ako bi došao Mierez onda Kent nije neophodan, a Hoxha bi bio đoker s klupe. Jakirović je baš htio Miereza jer je on sigurno najjači što se tiče presinga i stila igre kakav Jakir preferira.
  • keppi
    420
    Mislim da Beljo ne želi u Dinamo. Njemu je i s klupe nos u oblacima i sebe prije vidi u Bayernu, nego li kod nas.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Vi pričate o Mierezu odmah? Mislim da to nije realno. Ja sam mislio da se Miereza dovede u ljetu.
  • Peškaman
    7.3k
    I po meni Mierez nije realan prije kraja sezone.
    Osijek sigurno neće pustiti Miereza ispod 3,5/4mil eura.
  • Captain America
    20.4k
    Hoxha, Martin, Taki i ispred njih Mierez :love:

Dopustite mi da sanjam.
  • Haza
    10k
    U situaciji kad smo Istri i Lokomotivi zabili jedan gol, kad Hajduku nemremo puknuti na gol, mislim da je suludo konstatirati da nam sad ne treba Mierez. Ako ga je itko pratio, onda je mogao vidjeti, da je dečko u fizičkom stanju na razini lige petica, moderan napadač, odličnih kretnji, fenomenalna igra glavom, i uz sve, solidna realizacija. U jadnom Osijeku on već sad ima 8 golova, on bi za nas bio bombetina, a Petko ionako ne igra napadača već par godina, zato se i mučimo sa zabijanjem golova.
    P.s. ono da će Uprava smiriti forum je bila šala, koju očito neki nisu shvatili;)
    Jedino loše u ovom svemu, je da Mierez nije blizu Dinama, tako da ne znam čemu paralele da ćemo ga dovesti prije Hajduka;)
  • wolfgang14
    2.5k
    Ne znam zakaj ste mislili da ga planiraju na ljeto dovesti. Pa ako bi nam on bio glavni napadač, onda ga moraš krenut uigravat par mjeseci prije. Nemoš na ljeto prodat Petka i tek onda krenut po Miereza
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.