• Orc123
    12.6k
    Kakav rog, nije igrao nogomet vec 2 godine skoro...dajte se uozbiljite.
  • Mlađi referent
    13.5k

Mah, frustrirajuće.
    4 boda si od vrha, uz tekmu manje, gazi nas se sa svih strana, iživljava se tko želi i kako želi na nama, a njima ne proradi inat da se dovedu 3 dobra igrača, zgazi ovo smeće od lige i začepi gubica svim idiotima.
  • hardek
    5.2k
    Najveći problem ove uprave (a ima ih puno) je činjenica da nitko nije "biznismen". Nitko nije spreman za poduzimanje bilo kakvih rizika i okreću svaki novčić 15 puta. Odlučuju se za ono što se njima čini kao sigurnija opcija, ali sigurnija opcija rijetko može podignuti plafon ekipe. Uglavnom dobivaš igrača u par deka sa onim kojeg već imaš.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Najbolje je ništa ne očekivat. Ako ne dovedu nikog navikli smo, ako dovedu bit će ugodno iznenađenje.
  • Jurki
    18.5k
    Umara ova nemoć koju osjećaš dok gledaš tuđu aljkavost.San Lorenzo

Upravo to.. umara i zivcira istovremeno. Da stvarno covjek toj bagri pozeli sve najgore kaj im se moze desiti u zivotu.
    Nakon sranja u ljetnom prijelaznom roku, gdje su svi vidjeli da se zajebalo zesce. I imal sam neku nadu da ce se razrijesiti kesa, dovesti 2-3 jebacka pojacanja kad ono kurcina.
    JEBENI DEBILI nisu sposobni potpisati ni rezervu Metza.
    Nisu doveli sportskog direktora, trener je nesposoban i milimetar od otkaza. A njih lagano boli kurac.. kucketina se smjeska a mi gubimo doma od Lokomotive.
    Mediji se naslađuju nasom nemoci.
  • cibona
    5.8k
    Ali Jakirović koji početkom prvog mjeseca kaže da mi nemamo vremena čekati nikog, a onda mjesec dana kasnije još uvijek čekamoMlađi referent

Dosta forumasa ovdje je hvalilo njegove presice, govorili su da je uvijek iskren i konkretan, ali on je samo prodavao jeftini populizam. Jakirovic je nista drugo nego populist koji svoj nerad i nesposobnost izvlaci "iskrenim i cvrstim izjavama". Sjecate se one izjave "dajte mi 6 mjeseci i prijelazni rok" ili one cuvene o tetoviranju ako osvoji konferencijsku ligu. Onda je hvalio upravu, misli da je odlicna ideja to sto nije doveden sportski direktor, rekao je da vec 3 mjeseca rade na pojacanjima da bi se na kraju doveli kapitalci iz varazdina i slaven belupa.

Jakir dobro zna sto radi, prodaje maglu kako bi zadobio povjerenje naivnih navijaca.
  • Nogo
    8.4k
    Napisao sam na nekoj temi ugl. ne može Jakir koji je pred otkazom i svaka tekma mu je odlučujuća zvati igrače po par puta i dogovarati stvari. Šefe ovo, šefe ono kao neki kompići (i Brekala je zvao par puta)..mogu misliti kako se svlačionica kasnije odnosi prema tome.
    Mislim da su Jakireve želje i pozdravi pod stand by do daljnjega.

I uvijek pitanje gdje je vražji SD za ovakav klub kao što je Dinamo?
  • Markelo
    3.4k
    Zašto se uopće trudimo dovest tog Kenta. Čovjek neće ovdje pa neće. Vidi se iz aviona da i ako dođe da će doći s teškom bolikurčinom. Okreći se nekom drugom, ili imaju dva imena u teci koja bi htjeli dovesti pa s njima "živi i umire" naš transferni rok
  • bbbruxelles
    83
    problem ove uprave je u tome sto su jednaki lopovi uz cinjenicu da su i stoput nesposobniji. Cinjenice.
  • Nogo
    8.4k

Kent ili Goričan
    Kava ili Bartolec
    Hm, pitanje je sad?
  • Markelo
    3.4k
    Goričan je kod Bare u agenciji. Prije da će onda Kenta dovest
  • dumitrumitu
    1.5k
    Mogli bi Boseca dovest, surađujemo dobro sa Belupom.
  • Nogo
    8.4k

Ovo je moje više bila ironija jer mi više od hnla ne vidimo.
  • bbbruxelles
    83
    najveci problem ove uprave je sto su jednaki lopovi kao i mamic, ali uz dodatak da su gadljivo nesposobni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.