• hardek
    5.2k
    Išao sam bacit oko na neke igrače s kojima smo se povezivali na ljeto pa sam išao pogledat Titraouia 15 nastupa 6 golova i 4 asistencije kao centralni vezni...

Kako bi tek igrao da nema kroničnu ozljedu
  • kibic
    1.2k
    Ovo je "ma imam ja frenda, vjeruj mi" špreha.
  • San Lorenzo
    19.9k
    Umara ova nemoć koju osjećaš dok gledaš tuđu aljkavost.
  • OsamŠest
    5.8k
    Uskoro:
    "Here we go, novi desni bek Maxime Bernauer" :razz:
    Krizy

Novi slogan bi glasio:

"Nema stranca - do unutarnjih rezervi"
  • Nogo
    8.4k
    Ja mislim da do ponedjeljka i sastanka koji je najavljen neće biti ništa dolazaka.
    Tamo će se izjasniti želje, mogućnosti, financije, Brekalo...
    U međuvremenu je i utakmica protic Gorice pa će se vidjeti ostaje li ili ide Jakir itd.
    Moguće da su i tom desnom beku iz Metza rekli da sačeka ili nešto.
  • Juznjak
    4.3k
    Moguće da su i tom lijevom beku iz Metza rekli da sačeka ili nešto.Nogo

Valjda nisu i njemu rekli to kad je bio na aerodromu s kuferima :monkey:
  • Joza
    645
    Iduca 2 tjedna su kljucna.
  • Nogo
    8.4k

Glavno da sam napisao lijevom, a on desni bek.
    Taj lijevi bek nam je trn uvijek hehe.
    Moguće je. Biti će vrhunac kada i Kentu kažu da sačeka još malo. Njemu nije problem bar jer sačekuje već mjesec dana.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Rekli smo Kentu i Koufiju da pričekaju do Gorice da vidimo kaj ćemo s profom
  • Nogo
    8.4k

A oni na aerodromu čekaju. Ccc, kada u ponedjeljak uprava doda gas i novi igrači su Bartolec, Goričan i Pršir.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Ali Jakirović koji početkom prvog mjeseca kaže da mi nemamo vremena čekati nikog, a onda mjesec dana kasnije još uvijek čekamo Kenta koji bi očito rađe sjedio na klupi nego igrao za nas. Pa priča li netko s tim igračima? Pita ih za njihove ambicije i kakvi su im planovi?

Bila je i njegova izjava da će se veznjak dovesti, ako se proda netko, je li tako? Prodao se Ljubičić, kladim se da nitko neće doći

Pa je bila priča za desnog beka, ode li Moha. Moha je out, Ristovski još uvijek van forme, a ovo oko desnog beka se očito opet komplicira. Još jedna priča kao Khaoui, Bakrar, Titraoui, Brekalo…

Ovo je tek početak naših muka
  • Nogo
    8.4k

Unutarnje rezerve i čekanje povratka ozlijeđenih igrača.
  • sport
    4.9k
    Dobro bi nam legao i Rog.
  • Nogo
    8.4k

Nešto su mi ptičice javile da je za Roga ponudu poslala Rijeka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.