Nekako ne vjerujem u to, a i 99% sam da ako svi glasaju, ta lista nema sanse.. — emilperska
Kolege ne znam kaj da kazem.. Jel se svi pravite slijepi ili kaj? Fiorentina je poslala Dinamu mail di se slaze za ugovor i sve, a taj isti ugovor Fiorentini salje niko drugi nego uprava Dinama. Znaci mail je poslo Dinamo prema Fiorentini i oni su na to pristali kao i igrac. A zasto je Dinamo poslje odbio jedini potpisat taj dokumnet to oni sami znaju ali po mojem skornom misljenju nista drugo nego da neko sabotira klub iz vrha! — Miro Vugrinec
Bara je sveprisutan u novinama i na portalima, u dobrom je odnosu sa novinarima — Mali dioničar
Prošle godine sam pisao da Barišić I ekipa spremaju listu i za drugu izbornu jedinicu tako da imaju u Skupštini 60 svojih istomišljenika pa je to prošlo ispod radara a neki su se čuditi što ja trkeljam jer za to služe izbori.Sad kad znamo da su na toj listi Otto Barić i Krešo Antolić valjda vam je jasno što smjeraju. — sport
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.