nemoj da nakon svake druge utakmice čitam da nam treba desni bek jer je ovaj taraba i ispada ko ratkapa. — Ban
Ne znam što nisu probali s njima omiljenom posudbom i opcijom otkupa kad su se već odlučili za potencijalnog mačka u vreći. — Captain America
Kako će se "Droljo obradovati, ovaj je baš crni crnac, al onaj gurbet pravi:lol: piše da je prije par godina i werder bio zainteresiran. Ja bi najradije kad bi se moglo Bartoleca doveo — Kujtim Shalla
Mi da dovedemo mbappea vi bi imali primjedbe..kunete se u ogiwaru, a niste ga ni vidjeli..pa mubandje je imao bolje reference od svih pa k… — Olmic
Dajte priliku 5 tekmi pa sudite — Olmic
Mikic ima 17 godina, nema juniorskog staza a kamoli seniorskog..jedan je gvardiol nije svaki — Olmic
Da, Kavokuhalu treba dati 5 tekmi, ali našeg Mikića treba poslati u drugu ligu ili slovensku da se kali bez da je nakon odličnih priprema dobio minute. — Ban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.